måndag 19 maj 2008

Önskar Köpa !!! Efterlyser


kök
Originally uploaded by handplockat

Måndag igen! igår fanns i alla fall liiite tid för slut fixet i köket ikväll åker vi och fyller på - på loppisen som är i morgon här i Älvsbyn. men när det är gjort ska jag spika upp det sista och bara njuta av köket har jag tänkt. tänk att jag inte fick upp gardinerna förrän igår en vecka utan gardiner och otroligt ljust i köket. Problemet är bara att jag inte hittar några snygga garinstänger och inte hinner till Ikea innan semester och midsommarfesten! Min fiffiga vän (de som vi reser med till BangTao) sa men duu kan du inte hänga de där stängerna du har på snören i en krok från taket hon halv skojjade men jag löste problemet så en provisorisk lösning till efter midsommar.

Nu undrar jag är det någon som har /vet någon som har dessa ikea knoppar? jag vill köpa två eller gäran 6 st knoppar de har utgått hör av dej på mailen eller skriv en kommentar.


Här Ser ni gardinerna - Midsommar skiiira nästan som en kökshanduk i mönstret, de har jag hittat på Åhlens. Och de hoppade rakt ned i min kundkorg och bad med bedjande ögon om att få flytta hem till oss - då de inte trivdes så bra på Åhlens bland de andra gardinerna på hyllan.

Pärlsponten är nu färdigstruken.
Lexingtonhanduken har hittat sin plats.
Kroken i zink Cuisine har jag köpt på Ambiance i sthlm i sommras men först nu åkte den upp.
Rörstrand "blåbär" fick provisoriskt agera pelargoniakruka =)
Ha en toppen Måndag (förövrigt min sista måndag på jobbet de närmsta 4 veckorna)

123 kommentarer: