torsdag 31 januari 2008

Fortsätter på det färgsprakande & Tok skrattade lyckligt


Varje år har Green Gate den montern som Lyser mest! Färgerna framträder otroligt. De har belysning ovanför montern motsvarande en hel Rock konsert berättade de för oss. Massor av Pasteller och det är inte de färgställningarna som lockar mej!Utan den Röda/Prickiga Blåa/rutiga & Gröna /Randiga. Vi handlar inte av Green Gate till butiken vet du någon i norr som säljer deras varor?Kolla in sommarens Grill med prickar *fniss*
Hel charmiga Te skedar önskar mej verkligen sådana. tänk va de piggar upp till enkla Höganäsmuggar.
Du veet.. När man är så där trött och till slut bara tokskrattar. Så blev det för oss en kväll när vi kom hem från formexmässan, och gick igenom alla brochyrer som vi plockat på oss under dagen. På Hotellrummet skrattade så vi grät den kvällen, när vi läste igenom Lina Gardelids kort Krejsi Kards. Samma sprudlande kvinna som har bloggen Lina på Gården Jag hoppas vi ska köpa hem de här korten så vi kan sälja dem på jobbet snart =) TACK goa Linma för den goa garv stunden=)
Så Jag får avsluta dagens inlägg med detta till dej som besöker min blogg:
Ha nu en bra Fredag

Färgsprakande konfetti

Minns ni när jag skrev om bolaget O.S.V från Danmark. Deras monter var som Greengate´s monter en riktig färgklick. Vi har inte handlat av O.S.V. Jag tordes ju inte komma hem med fler "Nya leverantörer"
Men jag är rent sjuk av suget efter cykelstället O.S.V säljer. Deras vita "träsaker" är hel fina och zinken men det känns som om våra Leverantörer som vi redan handlar av, kan fylla den kvoten. De gånger jag har besökt formex så har jag alltid fastnat i en viss monter och det är denna Görans Böcker.
Görans böcker är de enda på mässan som säljer böcker, men de har verkligen de där smultronen som kan vara svåra att hitta. Jag ringde hem till mina chefer och frågade då det inte fanns något köptvång av ett visst antal av varje bok, så man kunnde köpa in en eller två av varje och på så vis få flera titlar...!!! fick ok från cheferna. Men när jag talade med dem på jobbet så tyckte de inte att vi skulle göra det. Vi bor på en liten ort och har en bokhandel och av konkurrens skäl brukar vi inte tassa in på andra områden. (men få visar oss den omtanken) Min tanke var att blanda upp inredningen med böcker om temat /trädgårdsbok bland krukorna, Recept bok bland kökstillbehören... Kulör literatur bland färg och tapet. Ingen av de inredningsböcker jag såg i montern har jag sett på ortens bokhandel. Men till hösten kanske.
Dagens Tanke! Bättre vara ute på hal is, och ha det Glatt - Än gå i Lera och Sörja

onsdag 30 januari 2008

Bruka Design

Inte bara korgar och möbler de har ju faktiskt textilier åxå
Idag tänkte jag skriva lite om Bruka Design
Jag har en fråga angående dagens inlägg Har du någon Bruka korg hemma?
Bruka Butiken på Humlegatan
(samma gata som Koffert och hans Mikaels vita butik)
Här är vi högst upp i butiken översta våningen I Bruka Butiken på Hummlegatan i Stockholm. Klicka på bilderna så ni ser ut genom fönstren. Tänk vilken arbetsmiljö att jobba här, med utsikt Mot gatan på Östermalm åt det ena hållet, och som på bilderna ovan kan man se ut över fina "östermalms saluhall"
Här på översta våningen hittar vi Brukas möbelsortiment & Textilier
Tar man trappan ned så är det ett smalt våningsplan, här hittar man saker i lackadplåt, zink och textilier deras kända brevlådor, har väl alla vilat ögonen på någon gång.
Från det smala våningsplanet ser man ned till entreplanet För mej ÄR Bruka KORGAR.De har ju så mycket mer, men jag förknippar verkligen namnet Bruka med deras korgar. På den andra bilden ser Ni min med resenär, ser riktigt hur hon säger - men ååh ska jag måsta vara med på en bild... på tal om det! Catarina Tog en bild på mej i en monter på mässan, vet ni vad den bilden har resulterat i... Jo du! den här blogginnehavaren skrev in sig illa snabbt på Viktväktarna såå det såå. tänk vilken självinsikt man har, men en bild säger mer än 1000 ord.

Här ser vi Entreplanet de har verkligen mycket fint.

Ha en go Onsdag glad för att du tittar in till mej...

tisdag 29 januari 2008

Märkligt

I kväll (18-20.00) Blir det Loppis här i Älvsbyn (fd Lantmanna) så jag skall åka dit med saker från dotterns Gamla vit rosa gröna rum.
På loppisen ska jag även hänga upp bilder på dessa som vi ska sälja: Hörskåp & Soffa orginalmålade från norrbottensgård: (Gods & Gårdar reportage Tväråselet Älvsby Kommun)
Dessa två har vi redan kört till loppisen. Avlutad byrå 800:- Piano 400:-
Sonen har jag just hämtat hem från skolan (sjuk) så jag kommer nog inte kunna besöka loppisen (och fynda) men mina grejer är ju där (himla skönt att boka kundnummer då behöver man ju inte stå och sälja själv.)
så ikväll ska jag pyssla om sonen och "ta det piano" wohhaha vilken ord vits
Före & Efter
Bloggandet gör att jag använder kameran mkt oftare, En Lunch förra veckan tänkte jag föreviga all den snön som vilar på våra träd. Sagt och gjort öppnar jag köksfönstret ..Tjopp... så åkte min älskade porslins skärbräda ut genom fönstret och gick i många bitar... depp!(nu får vi ju hem nya på jobbet men i alla fall. Men en olycka kommer sällan ensammen. DAGEN EFTER så går häggen jag fotade AV halva trädet ligger nu på marken. Nästan lite kusligt, Jag fotar ett av våra träd och dagen efter så går det av.. vad var det som gjorde att jag förevigade just det trädet och den dagen ... läskigt.
Så här ser det ut på mitt avlastningsbord på kontoret. Frukt och Nya House Doctors katalog. Den Prickiga katalogen är från Bloomingwille Helmysigt sortiment men vi har inte beslutat om vi ska handla därifrån ännu.
Ha en skön tisdagskväll everyhopa

måndag 28 januari 2008

Måndag veckorna rusar

Vi har varga vinter utomhus så det är skönt att Arbeta inomhus.
Idag ska vi bestämma färger och tapeter till nya shop in shoppen på jobbet : Kul
PB Home
PB Home har ingen katalog men snart en fungerande hemsida detta gör att man måste tänka igenom extra när man kikar och beställer på mässan med andraleverantörer kan man kompletera ur katalog / hemsida efteråt men det går inte med Pb... man kan beställa om varor man redan handlat men inga nya då man inte har tillgång till artickel nummer det är lite kruxigt
Himmels säng i vitt och fiffig sitt pall med förvaring under
Här ser ni det stora tårt serveringsfatet som vi har köpt om igen se tog slut direkt i höstas.
PB har massor av fina möbler.
Bilden till höger: stora krukan och den beiga kudden med texten Home kommer hem till Butiken.
Jag har en trogen besökare här "Vitt hus med vita knutar"(kramen för att du alltid tar ej tid att skriva en kommentar), jag bara gapade när jag såg hennes inlägg , Nästan lite kusligt påminner mycket om vår dotters rum (som aldrig blir färdigt så jag kan visa det).
Hoppas Ni får en bra måndag (Jag ska ta ut 2 tim komp och åka till Piteå för att göra bort några ärenden.)