fredag 22 maj 2009

Inredningstankar!!!

Nöjd med gårdagens resultat! Vi fick undan flera "måsten", en buske och en gulstav fick sina rötter på ny plats på tomten - och sommarplaggen fick sig en genomgång! Det provades och ratades och tvättades... ikväll ska vi packa färdig inför nästa veckas sommarsemesterns start!
Just nu trängs inredningstankar undan i morgon tar vi tåget mot Huvudstaden och vi får en minisemester i helgen - det känns bra! Efter helgens minisemester åker vi senare under nästa vecka - på Sommar semester.


Och vi vill göra undan massor redan nu så inte det är massor ogjort till veckan.
Sonen spelar Hockey och då är man som hockeyförälder ålaggd att ställa upp på vårmässan - så någon timme innan tåget går i morgon ska vi stå och jobba på Älvsbymässan =) Det innebär att det mesta måste bli klart idag!

Vi ska mys äta med svärmor & svärfar innan tåget går i morgon de sköter våra djur och gräsmattan när vi är borta.

bilder idag från Home & Cottage
Idag ska jag jobba undan på jobbet och sedan parkera mej framför sy maskinen på lunchen. Jag har "beställt" en LÅNG dag idag så att hinner undan det mesta.

Alltså låååångfredag idag!!!

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Va? Kan man beställa långa dagar ;0)

~Livet i byn

Pysselpalatset sa...

Det var en god ide´ var beställer man de långa dagarna????? Vill bara önska dig och de dina en god semester.. Jeanette

Beas sa...

Vilka underbara bilder!

Här skulle jag också behöva en lång sy-dag, men det blir nog till att fara iväg och kika i loppisar istället tillsammans med barnen!
:-)

Ha en underbar fredag!

Kram Bea

Huset vid ån sa...

Åh, vad härligt det lät med en långdag...det skulle behövas! Härliga bilder du bjuder på...Ha en riktigt trevlig helg! Kram Therese

homebylina sa...

Åh,vad härligt med sommarsemester, det är ni verkligen värda efter allt jobb och slit! Ha det sååå gott på semestern! Kram Lina