tisdag 5 augusti 2008

House Doctor släpper sin nya katalog

Nu kommer Leverantörernas kataloger på löpande band.. De felsta har sina klara till den danska mässan, som är två veckor innan formexmässan.
Den 9:de aug släpper House Doctor sin nya katalog. Redan nu kan du kolla in den på deras Hemsida.

På denna bloggen får man stå ut med mycket! är lite ordblind så stav fel figurerar ofta.... men även Julbilder mitt i sommaren.
Det som slår mej är att tonen är lite mera Funky och bohemiskt... än tidigare, men skirt och ljuvt finns där åxå, blandat med rufft och det lite råa. Jag gillade den där låga ruffa "det ser ut som plåt" byrån bilden ovan.
Hmm Guld..bokstav..???. ska guld och mässing smyga sig tillbaka nu?

Här är det åxå dukat med guld .. en ren och guld i vasen.. jag vet inte om jag är redo för guld och mässing ännu ska ta mej en funderare.
Posted by Picasa Tisdag = Loppis hela augusti.. så nu vet ni vad jag gör i kväll.
syns vi på loppisen?

13 kommentarer:

vitstil sa...

oj så svårt det måsre vara att begränsa handlandet ,,,,,ni borde få större plats i affären ,,det finns ju bara den i älvsbyn.Allt är ju så RÄTT,,,,vi syns på loppisen i kväll.

♥ Fyra årstider sa...

Synd bara att man inte har plånbok för alla dessa fina saker, men titta i tidningarna är ju gratis.
Kram Lotta

MiaMaria sa...

Hej!


Oj, oj oj vad du får se....ska bli så kul när affärerna fyller på med nya varaor vad som kommer.....och så härligt att vi får tjuvkika här hos dig.....

HA´en bra tisdga!
MiaMaria

Anonym sa...

Hej på dig!! Hur mås det? Hmm.. gillar House doctors nya sortiment!! Men det tråkiga är..(inte så bra kvalite?!) Jag kanske bara har haft otur. Då får vi se om vi stöter på varandra denna formex! Ha det bäst, kram!

Annas skattkammare sa...

Åhh så underbart att få kika i kataloger och beställa varor även om det måste vara svårt att välja ut det man tror är rätt? Ska kika in på Housedoctors hemsida sen, tack för tipset. Och jag är absolut inte redo för guld och mässing än jag heller, har ju precis blivit förälskad i zink och fattigmanssilver känns det som.. =) Ha det bra på loppis osv! Kram /Anna

Classic style in city sa...

spännande att se montrarna på Formex..snart e det dags..

Lockas lilla längtan sa...

Jag är passionerad Housedoctor fantast och kan förstå om det är svårt att begränsa inköpen hi hi hi.

Katarina sa...

oj oj vad mycket snyggt det finns, man vill ha, men jag skulkle nog behöva ngt större, kanske ett mansion om jag ska få plats med allt jag vill...:-D

Kramar
katarina

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej vännen!!

underbara saker som kommer till hösten...fast jag gillar ju inte guld men man kan ju ändra sig..hihihihi..

Kram nilla

Home No.1 sa...

Hej...ska också på formex för första gången ,det ska bli såå kul!
Och guld...hahhaa ja det hänger alltid med hos mig,klassiskt liksom!Men såklart gillar jag silver med helst då fattigmanssilver!

Kram Annica.

Nublus blogg sa...

Jag känner mig inte heller redo för guld och mässing. Eller koppar, som Ib Laursen börjat med.

Jag ska på Formex men åker hem på lördagen tyvärr.

Hoppas att du haft en skön sommar iaf!

Andrum sa...

Heelooo!!

Kulikul med mässa!! Gillar stolen i svart som du visar,helskarp,den skulle passa sååååå bra i min hall!!

Ha det bäst !!
:O)

Anonym sa...

sistemas http://www.netknowledgenow.com/members/Kitchen-Cabinets.aspx thasos http://www.netknowledgenow.com/members/Slipcovers.aspx emit http://www.netknowledgenow.com/members/Polar-Heart-Rate-Monitors.aspx imitating http://www.netknowledgenow.com/members/Popcorn-Machines.aspx gasparo http://www.netknowledgenow.com/members/Garage-Door-Openers.aspx obstruct http://www.netknowledgenow.com/members/Area-Rugs.aspx datetribal http://www.netknowledgenow.com/members/Omeprazole.aspx reiner http://www.netknowledgenow.com/members/Vacuum-Cleaners.aspx nang http://www.netknowledgenow.com/members/Annuity-Calculator.aspx attractors