torsdag 11 februari 2010

Vilken Energikick Formland ÄR!!!

Jag är så innerligt glad att jag åkte till Danmark och Formland mässan!
Även om det är "jobbigt" man jobbar från det att man slår upp ögonen halv 6 på morgonen tills dess att man somnar med broschyrerna i handen i sängen!
Men inspirationen mässan GER gjorde att jag fick verkligen energiiiin tillbaka.
Man jobbar igenom inköpen mixar och blandar mellan de olika leverantörerna går tillbaka kompletterar (och nu när man kommit hem så ska man även annullera vissa saker....

Jag bara älskar dessa "klänypor/ bokmärken" i form av en fågel i zink tänk vad snyggt att hänga upp kökshandukar som café gardin med dessa... på väg till en butik ;) nära mej =)
Visst är de fina hyllremsorna i zink som kan piffa vilket hyllplan/hylla som helst !!!! (finns redan på Handplockat)
Denna leverantören betyder lite extra för mej.... Jag hjälpte designern här att ta upp dialog när en av de "stora drakarna bland leverantörer" hade rakt av kopierat deras produkter och tänk de drog tillbaka alla varor (rätt så nöjd faktiskt)
Här sitter en av säljarna bakom fönstret och läser denna bloggen faktiskt =) hon blev tipsad av ägaren att gå in på min blogg (komiskt)
TACK för alla fina tröstande ord! gällande MIN älskade Fransson hua vad jag saknar honom och era fina ord värmer ännu!
Vi har fått massor med varor - som fastnat lite pga ett arbetsprojekt som slukar HELA MEJ och DET vill inte säga liten qwinna det - men förhoppningsvis ska jag försöka bära över alla nya varor till Handplockat fredag eftermiddag !!!! Vi måste ju se till att ni får börja ta del av allt snyggt som står på lagret utanför mitt kontorsfönster!!!!

1 kommentar:

Anna sa...

Hej
försökte ringa dig i butiken men utan framgång - stötte på en karamelförvaring med 8 burkar.
Hör av dig... om du fortfarande är intresserad.

Hälsning
Anna