onsdag 25 augusti 2010

NU HÄNDER DET SAKER !

Nu har jag verkligen tagit steget in i "HÖST PERIODEN" I går var första dagen tillbaka på kontoret Oj vad mitt skrivbord hade längtat efter mej ;)

Här snygg prickig form som redan anlänt till vår butik Handplockat.

Fortsätter att visa bilder från Danmark idag jag ska nämligen gå igenom alla bilder från Formex och Formland, ikväll kl 18 ska jag på träff "Nätverkande bland företagarkvinnor"

Butiken 2 rum & kök ska hålla föredrag om hösten och Julen när det gäller det dukade bordet. Butiken Blommor & ting ska prata om Inköpsmässan Formex i Stockholm och jag ska prata om vad som visades i Danmark (Formland) och lite på skillnaden mellan Formex och Formland.

Så jag ska välja ut några bilder som jag tar med mej har jag tänkt =).

Detta våningsfat har vi åxå packat upp =)

+ en hel del textil varmt ombonat och hemtrevligt med textilier i höst!

Vi har nu redan fått TRE leveranser från våra in köp i Stockholm och jag vill LOVA att varorna står på KÖ för att packas upp på Handplockat! Men mina timmar är för få sedan går det ju bort arbetstimmar i kväll så jag ska på "kvinno träffen" i kväll...

På lördag är det Röjardag på byns butiker.. så då får privatpersoner stå med loppisbord och vi butiker kan duka upp med Reabord... så jag HOPPAS INTE PÅ REGN vi har extra öppet till kl 14.00 och OM jag hinner tänker vi släppa upp de nya plaggen från AVOCA på lördag morgon.

Så planera in en tur till oss på Lördag;)

1 kommentar:

Ting o Tankar sa...

Hej.
Så mycket fint!!!