torsdag 9 augusti 2007

Nya fågelbordet

Jag blev småkär i Ib Laursens fågelbord, så jag slog till
Pinnen ingick inte så jag snickrade till en härsjestör.

har länge funderar (och surrat på sambon ) om att vi ska ha tre sommar höns, jag skulle vilja ha sorten som har fjädrar ned på benen och "fötterna". Alltså dagens fundering: Någon i bloggvärden som vet vad den sorten heter?
Svärmooora och svärfar har höns så jag tror att "våra" i så fall får bo där på vintern. Nu har jag i alla fall fyndat i zink en hönsfoder automat. Hittade den på Gårdshuset i ståckanäs. Det blir inga hönor i år men kanske nästa.
Hemska foton med det e motivet jag vill visa =) satte uppp ExMez skylt på tvättstugedörren. På samma dörr fick sambon fast de nya handtagen.Obs dörren skall målas men jag kan inte vänta med att visa handtagen tills dörrarna e målade.
I maj var vi på semester i thailand, vi handlade ju så andra saker än de vanliga turist shoppingalsterna =) vi kunnde inte låta bli att köpa och dra hem handtag till dörren till tvättstugan och dörren upp till övervåningen. så billiga.... *rodnar* 187Bath alltså inte 40:- st.

17 kommentarer:

Grinden på glänt sa...

Du har så rätt! Man kan ta itu med allt som ska göras en regning dag. Fin blogg du har!!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Hej och tack för titten på min sida:-)
Har läst igenom lite grann i din blogg, och ska ta resten lite pö om pö!
Vad mycket fint du har!
Ekeskog soffan är ju den jag vill ha i stugan. Blev lite ängslig när jag inte hittade den i årets katalog, men den ska väl finnas kvar? Det dröjer nog ett tag innan jag kommer till skott! Men annars får jag väl köpa den begagnad;-)

Välkommen in till mina inlägg igen när du får lust!

Susanne

Elaine sa...

Så trevligt att du hälsade på hos mig. Nu ska jag kosa mig med din sida innan jag tar lunch. Så mycket fint att se på......
Klem!

bagateller.se sa...

Tack för kommentaren hos mig! Läste att du håller på att rensa i förråd och så! Det skulle jag också behöva göra... Smart att åka och ställa sig på loppis - en bra motivation till att rensa lite. Ska jag nog göra på esplanaden här i stan! Får bli höstens projekt!

Trevlig blogg du har!! Jag kommer med säkerhet tillbaka! /Terese

Mia sa...

Förstår definitivt varför du föll för den, såå vacker!

Karin sa...

Hej där! vilken fin blogg du har :-) Fågelbordet var jättefint, smart med stören. Jag längtar också till Formex. Brukar åka dit och bara titta. Har en egen firma men ingen sån. Ibland funderar jag på att handla ändå hihi men det går juh inte, måste ju kunnna sälja oxå. Du får jättegärna länka mig :-)
Kram Karin.
Ps var hittar du din fina text?

Karin sa...

... alltså teckensnittet

Maria-Jag blommar sa...

Hej!
Roligt att du hittat till min sida för Konst&Hantverk! Jag har aldrig stått på Arcus men har du kanske varit i Ratan? Där har jag bott så vi var några hantverkare som hade en sommaraffär där...Nu håller jag som bäst på att klura ut var jag ev kan sälja här i Norrbotten så detta med att starta en hemsida fick bli steg nummer 1. Jag är hemma med en 1-åring så jag har inte så jättestor produktion just nu, men arbetar med det ganska ofta ändå (kvällar, nätter!) Får man fråga var i Norrbotten du bor?

Maria-Jag blommar sa...

Hej igen! Jag sätter upp dig bland mina favoriter, det är väl OK?!

Uppe på vinden sa...

Det där fågelbordet är jag säker på att fåglarna också kommer bli lite småkära i!!! Är inte bra på höns...har däremot en jobbarkompis som har både höns & påfågel...kanske kan återkomma! Ha en skön helg! Kram Sara

Solkatter & dammråttor sa...

Hej...kul med en ny bekantskap!Ja, det var ett fint fågelbord må jag säga!
Höns ja....vi hade såna med "byxor" förut och den rasen hette dvärg-cockin....jag tror att dom finns i en "stor" variant också (cockin)men dom små är så söta och lägger så söta små ägg=)
Lycka till!

katarina sa...

Hej på dig :)
Vilket ljuvligt litet fågelhus !
Och höns ja, våra grannar hade höns, så mysigt(men jag var rädd för tuppen,hihi)
Vi skall snart börja med vårt skåp, och jo..det är megamasser med känsla i det :)
Vi älskar det.

HA en toppenkväll.
Kram Katarina

katarina sa...

Sa jag fågelhus, hihi. Menade ju förståss Fågelbord:)
Kram igen

Nicolinas boning sa...

Tack för titten inne hos mig!
Det är alltid roligt när någon som man själv är in och "hälsar på" gör detsamma.
Tuffa handtag, gillar dom verkligen! Det är ju lite kul när man har något som inte "alla andra" har...
Kram/ Birgitta

Marie sa...

Underbart fågelbord, förstår att du inte kunde motstå det.

Ha en trevlig kväll.
Kram Marie

Dubbelörnen sa...

Vilket underbart fågelbord!!! Var fann du Ib Laursens saker...?

Kram

Granne med Selma sa...

Det finns en hönsras som heter cockin (dvärgcockin). det är en dvärghöna som är mycket ruvvillig. Har haft flera som fått fram den ena kullen efter den andra. Jättetrevliga höns! Rekommenderas varmt