lördag 24 november 2007

Lördag

Efter en INTENSIV Fredag kommer denna lördag
Gårdagen var intensiv men kul... vi fokuserade på att kunna öppna under gårdags eftermiddagen och kl 16-18 så hade vi öppet i Julbutiken Tomtebodan ska bli kul att fortsätta allteftersom varorna kommer.
Walter & Co varor är upp packade och står där till salu det känns bra.
Helmysiga ägarinnan från Cafe Rävasten kom och shoppade loss på förmiddagen och jag var så stressad - goa Lena hade TRE underbara kanelbull längder och det godaste jul oj vad heter de nu "nåt på "b" typ italienska skorpor - Det var ju hur mkt som helst Kram & Tack var ju så stressad så jag vet inte om jag insåg att du kom med en hel påse med godsaker - hoppas fynden passar på cafet och i hemmet.

Jag har fotat massor i butiken men glömde sladden till kameran på jobbet och orkar faktiskt inte hämta den lovar att visa men helgen är tufft bokad.


Idag ska vi på begravning, våra vänner begraver sin 17åriga son idag det känns så ofattbart hemskt.
Det har varit en intensiv arbetsvecka jag brukar ALDRIG erkänna det men denna veckan har verkligen tagit på krafterna, begravningen gör att jag har jobbat på utan att den där gnistan har funnits.... men den kommer tillbaka tror jag.
Efter begravningen ska jag åka med en kompis till Skellefteå där gänget redan är på plats och jag skall vara där, det pågår en kick off lör-sön, men jag skall lämna kickoffen tidigare efter som det är skyltsöndag och då jag kanske behövs på någon av butikerna. (av fyra asntällda har tre varit sjuka i veckan så jag törs inte chansa, utan känner att jag måste planera in att åka hem tidigare)
Njut av helgen, återkommer med bilder STORA KRAMEN till er alla som kikar in.
alla bilder i dagens inlägg från Nostalgi fyn

13 kommentarer:

organic-lizzi sa...

Vakre bilder!!,men ta nå virkelig vare på deg selv...
Høres ut som en dag som både kan være vond og vakker..
Varme tanker og god klem Randi

Anonym sa...

Hörrudu!! TA DET LUNGT!!! Det där låter som om du kommer att slita sönder dig själv...Nu får du sätta dig ner och tänka en stund..Vad är viktigast?! Familjen, vännerna, resten kan vänta. Ingen tjänar på att du ligger utslagen till jul.
Nu när du nästa fått en utskällning av mig, vill jag bara säga, vad fina saker ni har fått in till butiken, och att det heter biscotti! ;-) Men jag menar allvar!! Ta det lungt! Been there, than that! Stor kram, och ha en go helg!

Under en vind sa...

Vill börja med att undra hur du orkar med.....Butik, resor...julförberedelser och en sååå tung begravning mitt i detta.....Var rädd om dig och ta dig TID!!! Tid att bara vara....Största kramen från mig!

Karin Krut sa...

Gudars vad du jobbar på! Hoppas det går bra och att du inte stupar innan ni öppnar :)Jättefina bilder. Ta hand om dig nu och vila också :D
Ha en skön lördag
Kram Karin

Pernilla sa...

Men kära vän så du håller på...inte bra.hoppas att det blir bättre efter jul;_)
kramar från mig//Pernilla

"M" sa...

Det låter tungt att gå på en sån begravning när en så ung människa gått bort....usch...ta det lungt med lilla dej nu..så fina bilder du visar...kram "M" Hjärtan på tråd

Randi sa...

När tänker du stanna till och tanka själen...??? Var rädd om dig!
Det låter spännande till max med nya butiken och jag önskar dig verkligen lycka till.
Stor kram Randi

birgi sa...

Åh, vilken smärta att vara med och begrava en 17-åring. Livet är så för jävligt orättvist ibland.
':-(
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

MiaMaria sa...

Jag sänder en varm tanke till dig.

Vackert du bjuder på.....mitt i allt elände.

Du får ha´en lugn och skön söndag!
Miamaria

junhe sa...

hej pysselfia=) hoppas kommande vecka blir ngt lugnare för dig...man måste ju få tid till sig själv oxå vet du... får jag länka dig förresten? tack & hej, leverpastej/ kram junhe

Kamomilla sa...

Hoppas du hinner vila sen senare, det låter väldigt intensivt det där...

Guldkant På Livet sa...

Så mycket ögongodis du bjuder på i din blogg, ljuvliga ting och Fransson, vilken going! Det är alltså din butik!? Så mycket vackert!!! En stor julförsäljning önskar jag dig, vilket inte kommer bli några problem, allt såg så inbjudande ut! Mari.

Dubbelörnen sa...

Låter härligt med all julhandel! Men jag blir berörd när en ung kille inte får finnas med oss... Fruktanvärt... Och förstår mycket väl att du inte går på fullfart när tankarna finns hos någon annan...

Varmaste kramarna