tisdag 13 november 2007

Tack vare mitt bloggande

Minns Ni mitt inlägg med skåpet som min Mamma helt crazy målat insidan Rosa!!! i det skåpet har jag Mammas servis , Igår fick jag påminnelse om att jag lovat söka fram en länk till några som säljer den servisen så Här hittar du den den heter Rose Chinz där syns den bättre.
Godis till Er Alla Eftersom .....
Ja nu "skyller " jag på Er alla kära bloggare där ute
Aldrig tidigare har jag känt en sådan Jul fixa tidigt känsla - som den som nu flyter i mina ådror och ni är allihopa delaktiga till detta.Jag vill plocka fram, fixa dona, fota och visa Er.
Jag har en innerlig Jul längtan helt enkelt.
Och jag får nog utlopp för den längtan så det skallrar tror jag.
På jobbet har vi fått tillgång till en butikslokal som under December ska bli " Tomte Bodan" - så nu ska där bullas upp med Jul och klapptips Det blir en utmaning - jag känner mej possitiv - trots att detta innebär att jag inte kommer att få någon möjlighet till lediga timmar innan Jul.
I dag blir det att köra möbler och kanske börja "skylta " så att man kitlas lite och folk blir nyfikna...
Tur att jag har en stöttande och underbar familj
Det blir mycket krut på jobbet fram till julskyltningen och fortsatt i December och då måste ju kunder och jobbar kompisar peppas, så de där hemma får nog inte så mycket som de borde. tur att man kan slösa med kärlek i alla fall

Samtliga bilder från dagens inlägg kommer från Norrmannen Paul Lowe.

24 kommentarer:

"M" sa...

Å vad det låter kul att julskylta, å man är ju jultokig...kan inte få nog...vill ha mer snö...så att det blir så där vintrigt mysigt...kram "M"

Pernilla sa...

Ååå så kul...jag minns mina dagar i blomsteraffären med STOR njutning.Alla kunder är så upprymnda,glada, fast att de är super stressigt.
LYCKOS DIG...
kram Pernilla

Maria sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
organic-lizzi sa...

Godt du er i julestemning når du skal glede mange kunder:-)
Håper du ikke blir sliten..familien din klarer seg nok utmerket skal du se(selv om det ikke alltid virker sånn når man er hjemme en tur!)
Tenkte jeg skulle sende en mail og spørre om hjertene,men da jeg trykker på mail går det rett inn i et mac program og det bruker jeg ikke.Kan jeg være så frekk å spørre om du gidder å sende den til lizzi@dyretolk.no?
Kos dag til deg!!
klem Randi

Maria sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Maria sa...

Hej! Det är jag som skrev lite konstigt och tog bort två kommentarer om du undrar. DEt jag skulle skriva var att jag tror att jag måste besöka ÄLVSBYN snart eftersom det verkar så mysigt med alla julsaker!!

Karin Krut sa...

Så spännande det låter med den extra lokalen :) Det kommer att bli kanon! Sånt gillar vi som springer i alla butiker i tid och otid :)
Ha en skön dag och jobba inte FÖR mycket nu!
Kram Karin

Pernilla sa...

Hej igen!

Grattis nu var nr 1 på min lista.Mejla mig din adress så kommer ett paket på posten.

kram Pernilla

mittiminvillervalla sa...

Hallilåja! Oj,oj,oj, man behöver haklapp varje gång man besöker din blogg. Snålvattnet rinner :-D
Låter jättekul med julbutiken. Hoppas den blir i en viss lokal som stått tom ett bra tag. Då blir det succe, jag lovar! Man hör ju snacket ute på byn :-) Ha det bäst !

Sublim Design sa...

Ja, visst blir man inspirerad av alla bloggar där ute:)
Vad spännande det låter med en julbutik, dit hade jag gärna komit!
/S

Kamomilla sa...

ja, det är svårt att stå emot när alla är så ivriga. Jag kämpar nog lite emot, för att inte bli trött på det i slutändan...
På jobbet satte jag upp en stor julgran idag men den är plast och har ett visst antal bollar och inget mer. Vi måste följa ett visst koncept så hela kedjan har likadant... Vaddå tråkigt?

men hemma får jag "flippa" fritt...

Kram, kamomilla

Guldkant På Livet sa...

Mysiga bilder du visar! Ja, nog får man lust att fixa och juldona och ännu mer tack vare alla bloggar, men sååå kul! Undrar om man pyssla ihjäl sig!? ; ) Julbutik/rum låter mysigt, måste kolla mer i din blogg, länge sen jag var här, minns inte om du hade egen butik. Tack för titten i din mysiga blogg och pyssla lugnt! Mari.

Goa, skåne sa...

Julskylta på bara...absolut! Det tycker jag..:)
Och tack för din inspiration..underbara bilder!
Kram till dig och ha en toppen torsdag!
Goa

LantlivsAnette sa...

Men åhh vad mysigt med en Julbutik !!Mycke jobb men himla kul...hoppas det går bra och att alla handlar mycke..
Jag ska logga in på vita rum i kväll..jag har inte hunnit ännu..
Kram Anette

Carina sa...

Tack för besöket inne hos mig! På så vis hittade jag in på din trevliga sida. Nu ska jag gå bakåt och läsa. Åh, vad kul det här är! Är det ok om jag lägger en länk till dig? Låter ju jättekul att få göra i ordning en julbutik!
Ha det gott!
Kram, Carina

Carina sa...

Hej, det är bara jag igen. Glömde tala om att du är en av de tre första kommentarerna, vill du vara med och skicka hjärtegåvan vidare? Skickar ett mail till dig också.
Kram igen, Carina

älskar sött sa...

Herre gud vilka bilder!!! Älskar ju sött! hi-hi... =) Så vackra och inbjudande, inspirerande och alldeles..alldeles underbara! Tack å ha det gott! kramar Malin

Eva-Maria sa...

Jag tycker alltid det är roligt att fixa till julen hemma. Brukar köra med olika färgteman varje jul och i år blir det nog vitt. Har faktiskt aldrig kört med det än, konstigt nog.
Jag brukar även varje år köpa tre st pynt av samma sort till granen. Varför? Jo för jag har 2 söner och när de flyttar hemifrån får de med sig en samling av allt pynt vi använt oss av i granen under deras uppväxt. Jag har gjort det sedan de var små så det har blivit en hel del. Och den 3:e är till mig och maken så vi också har kvar en av allt. En inte alltför ansträngande tradition:)
Eva
http://evasrum.blogg.se/avigarata

GårdsLyktan sa...

Gud vad härligt att få pynta upp en lokal med bara jul..Förstår att du har mycket att göra....men kul det är ju kul göra.
Sabina

linnea-maria sa...

Jag håller med dig. tidigare har man kännt entusiasm men samtidigt nä fy sjutton. I år känner man lite förväntan och jag kommer att börja nu i helgen med städning och byte av gardiner sen kommer julgrejerna plockas fram så smått. /linnea-maria

Lisa sa...

Jag är också så julinspirerad och längtar alldels för mycket. Jag var just ut i -13 grader för att spika fast en krans med ljusslinga på ena ytterdörren och när jag gör det så är det snart advent!

Under en vind sa...

Läckra saker i massor! trevlig helg! Kram!

Styling a là Anna sa...

Heja på!! Vad roligt med "tomteboden"! Hoppas du kan ta det lite ledigt under helgen och hinna slösa lite kärlek på din familj! ;-) Ha en underbar fredag! Kram!

Thyra sa...

Hej
Julpyssel Jaaa,,,precis inkommen från Julskyltning i Gårdsbutiken. hade antgligen kunnat hålla på hela natten utan att märka vad klockan var...
Kram från Kicki
på Countrystyle