tisdag 26 februari 2008

Att vara Sak Letare!

Vad är en dag på bokREA? eller vad är en dag på Jobbet? packa upp varor från Ib Laursen! trist dötråkigt eller eller alldeles a l l d e l e s underbart! vilket sportlov det här blev! Hela familjen rosslar faktiskt. Det vilar ett lugn över vårat hus inga sportiga aktiviteter direkt. (Försöker ladda batterierna, men det går faktiskt inget vidare, 5:e dagen däckad av virus, försökte mej på att äta lite mat för första gången igår, ingen hit. Sover massor.)
Samlare & Sak Letare? Ja det bor nog, som hos Pippi lotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump, en sakletare i mej. Jag brukar inte se mej som en samlare men inser att jag "flera stycken" av vissa saker i vårt hem.
I dag tänkte jag visa en sådan sak "Gamla medicin skåp i plåt" (passar väl bra att visa när man är sjuk) Det här står i vårt badrumsfönster. Jag har två till, två vita (Ett måste målas om). Behöver jag säga, att har du ett skåp som du vill sälja så är jag spekulant=)
Här i badrums fönstret ser ni något jag gillar med vårt Hus, alla fönster utom burspråket i köket har djupa fönster så vi behöver inga fönsterbrädor. Glashyllorna i badrumsfönstret är en ide från Äntligen hemma för flera år sedan. Gick till glasmästarn och han skar till hyllplan för någon tjuga. Borrade satte in hyllplansplugg och swich så rymdes det mera grejs i badrummet (vi har ett litet badrum till förhållandet av huset)
Två saker till från badrummet, Jag har ju tidigare berättat att jag är svag för emaljskyltar. Dessa två hittar man i vårt badrum.
Vill idag påminna Er om att fram till den 3 mars så har du möjlighet att vara med i en utlottning här hos mej, så till Er som inte mailat mig ännu gör det! H Ä R hittar du info om utlottningen.
För Er som gillar bilder, kort och skyltar med budskap så är det här två bra platser att besöka Art & AllPosters
Ha det bäst
bilderna idag: översta från Paul Love, ordspråket hittade jag hos HouseMartin. De övriga är mina egna sorry trist skärpa.

12 kommentarer:

Pernilla sa...

Din stackare där!
det verkar vara ett segdraget virus.hoppas att du har lite sol ute å titta på iallafall.Det brukar pigga upp.Fina saker du har i badrummet.Vist är det något speciellt med skåp.Älskar dom !!

Kram Pernilla

Smycka dig sa...

Hej gumsan hur mår du? jag mår inte något vidare... feber hosta hes, ont i halsen tom saliv gör ont att svälja...men Hanna köpte glass av glassbilen så jag ska bedöva halsen med en glass;D
Igår var jag uppe 2 timmar på hela dagen resten sov jag.. idag sov jag till halv 12 och det känns att man inte orkar vara vaken några längre stunder...har du ont i huvet oxå?.. det är en eländig förkylning. Blir det inte bättre får jag nog besöka ÄVC.
Ha det bäst och krya på dig..
Kramis
Lotta

Lilla Blanka sa...

Krya på dig!
Underbart medicinskåp..!
Kram
Mia

mittiminvillervalla sa...

Fina saker du visar! Just love den där skylden duscha med en vän! Den var ju urgullig och originell. Ditt medicinskåp är ju också kanonens.

Krya på dej kramar!

Monika

mittiminvillervalla sa...

Min hönshjärna har somnat! Hur menar du med tävlingen. Måste man ha nåt som heter Bloggkoll!??? Nu kommer förmodligen många att få sig ett gott skratt skulle jag tro! Hahahahaha!

En hönshjärna passar väl utmärkt till påsk! Önskar jag var kyckling i stället. Liten, ullig och gullig! :o)

Kraaam

birgi sa...

Den där kissande killen skulle jag verkligen vilja ha!
/B
-rabiat kisskontrollör på Lyckligagatan
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Lea sa...

Hallojsan!
Då väntar vi med vårt besök ett par veckor....jag som var såååå ivrig.
Härliga bilder du visar...som vanligt.Sköt om dig!
/Lea

Solvarm sa...

Hej!

Mysig sida du har, jag prenumererar på den via Bloggkoll.com, tack för tipset förresten, jag var inne på Monikas sida och tjuvläste hur man skulle göra.

Hoppas att du är bättre nu, annars är det bara att ligga kvar i sängen och kurera sej.

Solvarma hälsningar från Irene

Kamomilla sa...

Hoppas de där virusen ger sig.
Vilka roliga skyltar du har! :D

Smycka dig sa...

Tyvärr är jag ju sjuk och hemma tempen visade 38grader idag och jag har varit uppe hela 4 timmar i sträck innan jag blev tvungen att ligga/ sitt sova en stund.. hostar så förbenat när jag lägger mig. Jag har inte tid att vara sjuk..

Det enda som kommit på jobbet var IB laursen, vi behöver varor fort till butiken...
Vi får väl ringa och efterlysa...Whalter o co ringde och berättade att de har ingen ny katalog och hemsida var inte aktuellt förrän nästa år... men vi kan beställa det sortiment de har från deras gamla katalog iaf..

Nä nu ska jag trycka i mig en glass och svalka min onda hals;D

Krya på dig.. säger en snorig kärring.
Kramis
Lotta

Petra Bloggar sa...

gillar verkligen medicinskåpet, riktigt läckert!!!

Designe sa...

En sån läcker bild överst! Vilka söta saker du visar! Hoppas ni kryar på er snart! Det verkar va himla många som är sjuka nu! Kram :)