tisdag 19 februari 2008

Men vilken mysig Tisdag

Bilder från Paul Lowe
Mys.. Pappan i vår familj jobbade Natt denna natten och vad hittar våra små "troll" på denna morgon. Jo de ordnar frukost på sängen åt sin mamma. Så vi tog några extra minuter bara för att små prata om det stundande Sportlovet. Den här dagen hade inte kunnat börja bättre.
Den här coola Termosen köpte jag nu i Januari när vi var ned till sthlm Rea På Inredningsbutiken bredvid Lexington. Den Passar väl bra att visa i snöglittret som vi har här hemma. Nu när jag verkligen längtar efter sportlovsledigheten - för termos och varmchoklad hör väl sportlovet till. I bakgrunden ser ni vår lillboda som vi har på gården, den är tapetserad med tidningar från 1800-talet. Nu syns de knappt eftersom bodan ÄR FULL, vi har inget garage/Carport så ALLT som skall förvaras hamnar i lillbodan och Häbbret... Lite trist.
Här nedan ser Ni hur mycket snö vi har kolla in pergolan! snöhögen syns inte helt men den når nog EN METER Över Pregolan.

ÅÅÅÅångest här skymtar vår (hormonstinna *valde tapeter till hela huset* när jag var höggravid för många år sedan) Kökstapet. Idag beställer vi Sandbergs tapet Baltazar till köket =). Men nu var det ju inte Tapeten jag skulle visa jag tänkte visa vad jag köpte bla på Old Touch, det lilla rivgärnet för muskotnöt eller ingefära som man kan hänga på väggen och den vita Canadian club Whisky kannan till min sambo. Allt står på talldrikshyllan från IB Laursen.
Igår kl 15 blev snickare och målare + golvläggare färdiga men "Huset" vår nya Shop in shop på jobbet. så igår kväll så jobbade Sambon å jag med att bära möbler & började hänga hyllor mm, i slutet på nästa vecka blir det invigning =)så resten av veckan blir nog så här (med glimten i ögat)

14 kommentarer:

MiaMaria sa...

Tänk vad snö ni har, då blir det ju en skönare känsla när det snart är sportlov....här får vi mera vårlov.

JAg trodde först att tapeten var panel men sedan var jag ju tvungen att förstora bilden och då såg jag att det var tapet. Fina saker du köpt....

HA´nu det så trevligt i allt jobbandet!
Miamaria

Anonym sa...

Milda makter vad mycket snö ni har! Om jag skulle få ihop en meter snö, så hade jag fått kratta ihop allt som fanns på vår tomt den dagen vi hade snö förra året! hahaha Inte ens då tror jag faktiskt att jag kommit upp i en meter snö! :)
kram

Kalkstenssommar sa...

Hej!
Va kul med en ny bekant. Vad härligt det ser ut med all snö. Livet ter sig ju lite ljusare när marken, träden, o allt annat inte bara är grått.

Nu skall jag titta runt hos dig en stund. Tack för fin kommentar hos mig!

kram L

Anonym sa...

SÅ VACKERT med all snö!

Ja, Nackas toa är snygg, men tre gånder dyrare, ungefär!
Och jag gillar lite kurvigare figur... hi hi ;)

"M" sa...

Det ser gott ut...vad mysigt att ni har snö...kram

Vita tankar sa...

Men så mycket mysigt jag hade att ta igen här!!! Vilka vackra butiker...gillar ju sån´t;-)

Kram Linda

På Norrgården sa...

Vilka härliga vinterbilder med strålande sol! Blir bara lite =)avundsjuk på er som har en sportlovsvecka att se fram emot! Jag har redan avverkat min. Tapeterna blir nog superfina. Alltid roligt att göra om lite...eller i alla fall när det är klart! /Kram Ida

faster atta sa...

Ååå, vilken underbar skylt!!! Kan man köpa den någonstans?

HannaH i Det stora grå huset sa...

Oj vad mycket snö ni har!!! Ni bor uppåt norr antar jag? Här finns det bara liiite kvar, mest is...

fattade inte vad du menade med tapet förän jag förstorade bilden. Trodde det var träpanel... Du skulle inget sagt... ;-)

Gillar kannan o plåtlådan... Mycket snyggt!
Ha det gott!
Hanna

Karin Krut sa...

Hehehe.. jag gillar den lilla skylten.. den skulle jag behöva hemma för att förklara saker och ting ;) Termosen är jättefin och den ser ut att hålla chokladen bra varm. Det ser jättemysigt ut med snö, så ljust och fint.
Ha en skön tisdagkväll
Kram Karin

Under en vind sa...

Vilken mysig dag!!! Så skulle alla dagar börja...fast då skulle man kankse inte uppskatta dem!

Så kul med det nya i butiken!! Vill se!

Ha det gott, kram,!

lottens vita och gröna sa...

vilken härlig start på dagen! ursnygg termos, ett måste! jag blir avis, vi har verkligen inte haft vinter här, oh så fint! kram lotten

Home & Clothes Design sa...

Oj vad mycket snö!!!
Mysigt med varm choklad och en sån fin termos.

Kramar från mig / Annelie

LantlivsAnette sa...

Åhh.äntligen får man en kik på vad du köpte..fast jag såg ju dom där i S-holm..men jag tänkte att du kanske köpte nåt mer..men termosen den hade jag ju inte sett..himla läcker..lite gammeldags över den.
Sååå spännande att få se huset som ni byggt i butiken...men jag antar att du inte visar innan invigningen..men jag som är så nyfiken..kan du inte maila bilder till mig..några bara,,hii..hii..
om du har tid förståss,det skulle vara så kul att få se vad ni pysslar med..
anette.hjerpe@telia.com
Kram Anette