torsdag 23 december 2010

Årets Klappjakt =)

Jag har då aldrig varit med om maken till sena leveranser... men det är klart att det är kul då det kommer nya saker även dessa dagar Världens bästa personal har packar upp och fyllt på bägge butikerna!
 igår innan och efter lasarettsbesök hos pappa swichade jag förbi bägge butikerna Luleå på förmiddagen och Älvsbyn sent på kvällen... himmel vad duktiga personalen hade varit hunnit packa upp samtidigt som de servade för fullt *kramen*
Pappa hade i går börjat få tillbaka lite färg i ansiktet och kvittrade som en lärka... han körde med charmoffensiv taktiken för att få åka hem på permis över julafton... så just nu hoppas vi på det =)
Denna morgon har jag ÄNTLIGEN börjat slå in paket ( det har som kommit en sjuk pappa och lite jobb emellan mina planer och verkligheten denna vecka)
Vad tyx om inslagningen ovan... le parfait har här slagit in istället förett paket så blev det i en muffins i mossa.... originellt i alla fall!!!!
ÄR NI Färdiga närdet gäller årets klappjakt? Eller ska ni ut en sväng i dag åxå?

2 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Gomorron vännen !!
Nämen..har pappsen blivit sjuk...ojj..hoppas att han nu är kry o att det inte var något allvarligt..
Du jobbar o sliter, jag hoppas att du hinner få lite Julmys där hemma..men jag vet hur det är..det är svårt nu i dessa tider..julen är ju en viktig försäljnings tid..jag jobbar också mycket nu...långöppet o allt vad det är..
Ha det gott vännen ch nu skickar jag en stor varm julkram till dig, ta emooot svisch..
Gooo Jul

Ingrid sa...

Så skönt med pappa din, hoppas nu att charmoffensiven hjälper kan nästan gissa det :0)

Jag är inte klar men i dag ska jag ut och ta det sista.

Kramen,
Ingrid