torsdag 23 december 2010

Blogg inlägg nr 2 idag !Jag bara måste tipsa er om de fina kalendrarna vi har fått in på butikerna...
så det blir ett lite inlägg till BUMS
kolla in
BUTIKSBLOGGEN Handplockat! HÄR!
Jag gillar ju verkligen kallendrar av alla de olika slag det har jag efter min lilla mamma...när vi nu fick en sen leverans igår så insåg jag OJ vad jag har köpt in olika varianter... men det är väl för att jag gillar dem helt enkelt! tänkte att ni inte får missa dem  =)

Har ni julklapps strumpor hemma?
jag har i flera år tänkt sy var sin till hela familjen men jag får då inte tid nån gång.... kanske man skulle göra slag i saken redan någon av mellandagaran DÅ ÄR DE JU FÄRDIGA TILLNÄSTA JUL ;)

Om allt går bra så blir det rimstuga framför öppnaspisen i kväll på vår om målade / om tapetserade övervåning... Det är TÄNKT att vi ska ha uppesittarkväll i långkallingar och raggsockar... det ska rimmas och lekas julklappslek här hemma jag säger OM för dessa senaste dagar har då INGET blivit som man planerat.... håller tummar och tår i alla fall

Har ni lek julklapps leken ?
Alla köper två paket för max en förbestämd summa ( vi beslöt 50:- för bägge) alla paket läggs i en hög ett tärningspar har nu en viktig roll, alla slår i turordning får man ett par i tärningskastet får man ta ett paket.. fortsätter tills alla paket är slut då öppnar alla som fått paket dem =)
Sedan ställs en ägg klocka på 15 minuter tärningarna kastas igen..nu får man TA av varandra om man får ett par i tärningskastet när ägg klockan ringer då får man behålla det man har framför sig...
Ha en bra Torsdag EVERYHOPA

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Ska hämta klappen i dag, när jag ändå ska göra några shoppinginköp på HP.

Har aldrig lekt julklappsleken, verkar vara ett fiffigt påhitt.

~Ingrid

Romantiska Hem sa...

Så här dagen före dopparedagen ville jag vbara önska dig och de dina en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!