onsdag 20 april 2011

ALDRIG har Lokaltidiningens framsida varit SÅ SNYGG !!!!

Bästaste vännen mailade mej på morgonen och skrev att det var något snyggt på Piteåtidningens framsida och att HON var MALLIG ... har väl aldrig rusat ned i fikarummet här på jobbet så snabbt!!!!
Jag MÅSTE JU HÅLLA MEEED !!!
ALDRIG har PT haft så snygg framsida
Jag är nämligen 50% delägare i pojken som pryder framsidan!!!

I måndags fick vi besök av lokaltidningen som ville göra reportage om Hampus vår son, som filmat i ISDRAKEN i några veckor... Sonen har en av 4 barn roller och igår (tisdag besökte Pressen filminspelningen ) men innan dess ville PT göra en liten Fokus på Hampe eftersom han är från Byn! där filmen har spelats in... (jag fotade dem när de fotade)

Idag pryder han framsidan!!!
Lite kul .. våra närmsta vänner har åxå blivit indragna i detta med filmandet ...Vi brukar skojja och kalla oss EN familj så det är klart att hon mailade mej och skrev att hon var mallig !!! igår ringde Älvsbyn just nu och ville intervjua Hampus då var han hos "bonus familjen" sagt och gjort - Den intervjun och fotograferingen gjordes hos dem... HÄR kan ni läsa om ISDRAKEN och den intervjun  
där kan ni läsa en hel del om filmen och finaste Philip som har huvudrollen !!!
så PT intervju måndag  och Älvsbyn just nu igår... och Tidningen idag...
Ikväll är det sista vanliga kvällen för Philip och hans mamma Anett här i Byn
De har veckopendlat hit sedan första mars!
så ikväll blir det att chilla och äta middag hos oss!!!
(Hampus har redan filmat färdigt)
I morgon ska vi alla ha avslutningsmiddag med filmteamet och nästa vecka är det sista scenerna då i Stockholm Sedan börjar den låååååånga VÄNTAN till premiären! (Sportlovet 2012)

Tror ni denna moderkakan är mallig?

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Jag slet åt mig en på ICA I dag när jag såg snyggingen på framsidan. Så duktig han varit och tänk så kul att få se det färdiga resultatet.

Hollywwod nästa då :0)

~Ingrid

Skatan sa...

Vilken liten tjejtjusare han lär bli :)

Eller kanske redan är...