måndag 18 april 2011

Helgen då snön försvannnn

Fin helg .. och jag har nästan "sett" hur snön på gården smält undan I fredags fick jag en OTRTOLIG Hortensia och kruka i zink och rotting av mina kusiner ( T A C K ) den är enorm och står på vardagsrumsbordet och "mallar sig" och jag bara njuter av grönskan....
I lördags var det DAX att plocka frm delar at utomhusmöblemanget och det blev årspremiääär lunchen intogs utomhus och vi lapade faktiskt lite sol på trädäcket SÅ SKÖNT!
Dunder middag hos härliga vänner och nattsudd lördag kväll och igår en FAMILJEDAG Helt underbart!
SEDAN fick jag nys om dessa!!!! inte EN UTAN TVÅÅÅ nyheter från Clean
Cotton T-Shirt EdP (den blå flaskan)
En ny spännande doft, som fångar skönheten i livets enkla nöjen. Denna friska doft som inspirerats av den ikoniska vita T-shirten har även krispiga - "direkt från tvätten" - noter.

Summer Escape Eau Fraiche (den rosa flaskan)

Det här är huset CLEANs nya sommardoft. Den öppnar med fruktiga noter, med en antydan av kokosnöt och friska oceanvindar. Resultatet - en rolig lätt doft - som för tankarna till strand, klarblått hav, friska...
 
*Suck* TVÅ nya är det någon av er som provat? någon av nyhetern?
Lever på hoppet att de inte alls luktar gott och GÖR någon av dem det så hoppas jag att de finns på TAXFREE i MAJ (parfym beskrivningarna hittade jag hos Kicks.se)
 
 
Visst blir man fixar och donings sugen utomhus när fåglarna kvittrar och solen skiner... oavsett om man har en balkong eller en gård att fixa och dona PÅ.
Ser ni den vitamålade "järn ställningen" under alla krukor den har vi fått hem på Handplockat och nu är jag lite brutalsugen på den -  tänk så fin på trädäcket i solen... sedan släpper ju hyllplanen igenom vattnet när man vattnar så de är ju inget som blir Förstört av att det står vatten på hyllplanen... 
 
Jag ska unna mej luncher utomhus hemma och trägårdsröj även om det bara  blir en halvtimma per dag!!
Nej nu kickar vi igång Påskveckan
ha det bästigast!

3 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Jag avnjöt också första lunchen utomhus i söndags, det var sååå härligt!!! Vi bara njöt allihopa och "åååade" förnöjsamt...hihi!

Ja nu blir man väldigt sugen att börja dona och greja ute! Jag hör till dem som har balkong, men skulle sååå gärna vilja ha en trädgård att påta i. Men den dagen kommer nog den med, snart hoppas jag!

Önskar dig en bra start på veckan!!

Småstadsliv sa...

Ja kalassnyggt!!! Vad går ställningen lös på?

Ingrid sa...

Anna din galning, jag som älskar CLEANs dofter...åhhhh!!!

Du den vita spegeln stora som man ställer på golvet på HP minns du priset? Är lite käääär...

~Ingrid