lördag 12 januari 2008

Fortsättning från gårdagens =)

"Tv-delen" Snygg sambo på fönsterkarmen. Tv´n så klart på något snyggt i zink, en kista. Rutig puff under bordet i den gemensamma nämnaren grönt, till det vita likaså kuddarna i den vita soffan. Snygga vita pallar från Ellos och korgar från Bruka. Och snygga böcker och inredningstidningar närvarande.

Vrååål gillar detta vita bord, enkelt 4kantigt med hylla. På bordet ligger en inredningsbok som jag fick låna hem Junked style den är himelsk alltså dagens boktips. kolla in fiffiluriga vita fönterluckorna på fönsterbrädan i trä med Z slag över brädorna en sådan detalj "gör" så mycket för helheten. (fungerar bra son insyns skydd ~ men om man bor som här på andra våningen behövs de ju inte för det utan bara som snyggis.
Kök och hyllor med öppen förvaring. Jag tycker faktiskt det är snyggast i ett litet kök.
Köket =)

Ångrar än idag att jag inte köpte denna zinkförvaring medans den fanns på IKEA *suck* någon därute som vill sälja sin ???? Harmoni här ser ni det gröna vita zinken och korg från bruka igen.
Hönsnät och vitt tyg i dörren på det "extra köksskåpet". Korgklädda flaskor i korgförvaring, känns nära den ulitmata dryckesförvaringen.
Jag gillar arr PÅ skåp. här utnytjar "S" även att hänga förvaring på sidan om skåpen. Litersmåtten i trä är nyprod, gillar sådana (Jag har några riktigt gamla som jag fått efter min mamma och de hör till mina favorit minnen hemifrån). Visst är termosen snygg!
Detta är då det forna städskåpet!!!. Jag är imponerad ~ Här har "S" tagit bort den hela dörren satt in två fjärdedelsdörrar som hon hade sedan förr, köpt ett hyllplan på "återbruket" målat vinställ i trä vittdär bor även konservburkar. hög vit "typ" moppebyrå inställt i skåpet + köpmanshandtag, och förvaringsburkar i zink. enkelt finurligt egen designat och snyggt.

Glöm inte att om ni klickar på bilderna så ser ni dem i större format,
men ser då även att vissa bilder är gryniga

13 kommentarer:

Maria sa...

Jättemysigt hem som du visar i två inlägg!

Kamomilla sa...

Så SNYGGT! Härliga inspirerande bilder. Det där med tv är alltid svårt tycker jag, men här var det ju fint löst. Och "fönsterluckorna" var en kul detalj!

beas barnslikheter sa...

Gud vad snyggt!!!!

Nublus blogg sa...

Hade ju massor av härlig läsning att ta igen här! Din december var visst lika hektisk som min ser jag. Och vilka bilder du visar...

På torsdag blir det Formex iaf, var i Köpenhamn förra helgen och shoppade loss. House Doctor har en extremt fräsch katalog i år (har bara sett den på nätet iofs) och Bloomingvilles är också härligt somrig!

Home & Clothes Design sa...

Super fint och kul inlägg.
Kramizzar/Annelie

Anonym sa...

Oj så mycket härliga bilder! Vilket hem! Jag hade nog fått magnip på allt det fina där! :)
Ha en fortsatt skön lördag!
kramkalas!

MiaMaria sa...

Härlig fortsättning.....så mycket att inspreras av....WOW!
Miamaria

Under en vind sa...

Helt fantastiskt hem!! Bara njuter och beundrar! TACK för titten! Fortsatt skön helg! Kramis!

katarina sa...

Waow:) Va skoj att få komma in o fota ett hema hos reportage så där :)
Så fint där var , massor med snygga detaljer och väldigt genomtänkt:)

Skoj att du visade det , tackar, ler*
Ha en underbar Söndag !!
Kram Katarina

Vanilla dreams and humblebees sa...

Här snackar vi smarta lösningar och förvaring! I mängder!! Ur snyggt och häftigt hem...

Vilken fin blogg du har! jätte mysigt... :)

Kram från Jenny

"M" sa...

Så mysigt att jag skulle kunna bo i en liten lägenhet igen...

Mariehill sa...

wow! Ägaren kan vara stolt, du/ni visar verkligen att man måste inte äga en lantgård för att kunna ha det mysigt hemma. Blev enormt inspirerad!
TAck!

Anonym sa...

Så himla inspirerande bilder!!!!
Kanon!
/Kajsa