onsdag 9 juli 2008

Onzzzdag

Är såå trött idag Dessa Zzzzz talar verkligen till mej.. snyggt i ett sovrum vi säljer Z´n på jobbet Hittade denna nya bekantskap - Sundance - de har mycket snyggt kika in till dem senare.

alla bilder ovan från sundance
Igår hade vi besök av min moster & hennes man MYS (jag saknade dem redan då bilen rullade ut från gården) Middag och favvo Desserten som jag bloggat om TIDIGARE. Blev så överraskad Mina mostrar uppvaktade oss (bröllopspresent) med att jag ska få åka på Kusin träff första helgen i September, jag blev så himla glad, flygbiljetterna var redan bokade längtar...

Min man har i flera år önskat sig en sådan här, Kitchen Aid finns i mängder av kulörer. Igår insåg jag att den är den ULTAIMATA maskinen kolla in =)


Det finns nu tillbehör så man kan göra egen Glass kolla in videon.. Som den glassoholic jag är så känns denna som en toppen present till mannen när han fyller jämt nästa gång.

Är det någon av Er där ute som har någon erfarenhet av en Kitchen Aid är det en klok investering?

Är en till härlig sida jag tycker ni ska besöka om ni gillar New england / vita stilen de har mycket snyggt.

alla dessa bilder från Cape Henley

4 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Kitchen Aid ja... den är så himla fin. Har tyvärr ingen själv men många tv-kockar har den ju så den kan inte vara helt galen :)

Kram Jenny

organic-lizzi sa...

Heisan:-)
Nyyyter bildene og leser..
Alltid så delikat hos deg..
Kitchen Aid er fantastisk. Har maskinen og blenderen.Blenderen brukes til alt.(10 poeng av 10)
Maskinen er perfekt for 2 brød,men ikke 5 om du skjønner.Har tilegg for å lage frukt/grønnsaksjuice,men den synes jeg var sånn passe.
Deilig sommerdag til deg & Stooor klem fra Randi

Sand mellan tårna sa...

Underbara bilder på din underbara blogg! Tyvärr har jag ingenting sånt hemma, allt är typ för nytt..... hade annars antagit utmaningen med glädje....

Kram L

Anonym sa...

Hej!

Kitchen Aid är en lycka! Vi har haft degblandaren i en massa år och använder den flitigt. Vi har även köpt till glassmaskin, juicepress, köttkvarn, korvhorn (hemmagjorda bratwurstar är en lyx). Även blendern har hittat sin väg till oss. Vi är supernöjda. Man kan tycka att det är dyra maskiner men de fungerar verkligen och håller så i längden är det helt ok. Jag håller med "organic-lizzi" att den passar bäst för bröd om max 4 dl vätska annars jobbar sig degen upp på armen och får den jäsa tillräckligt länge skulle den nog gå över kanten på burken också. Ja du förstår nog att jag är såld på Kitchen Aid. Kan bara rekommendera den.

Kram Beatrice