måndag 7 juli 2008

Svala dagar

Är så sugen på nya "barstolar till köks ön"

hittade dessa hos Williams Sonoma de skulle lätt få lytta hem till oss.. ska verkligen söka snygga barstolar på Formexmässan(om jag nu kan åka dit)
Nuu är det så mycket lugnare i kalendern
och kanske vi nu kan få ordning på hemmet efter dessa två otroligt ruchiga veckorna, har inte ens besökt alla andra bloggare.. så jag har mycket att ta igen.Måste visa det som har hänt hemma åxå =)

Bilder från Williams Sonoma
Just nu vill jag bara grejja ordning i köket, Denna snygga krok och Salt /flingsalt bytta skulle passa perfekt hos oss. Ikväll blir det inget fixande i köket då kommer min moster och hennes man så det blir mysigt att få äta gott och surra (alla mammas syskon bor så lång borta saknar dem ännu mera nu när vi inte har mamma kvar )

Hoppas att vi om två veckor kan börja med trädäcket som ska byggas under vår hägg utanför köksfönstret lääääääääängtar... det kanske blir en ny köksutgång åxå.

Sommar värmen lyser med sin frånvaro, igår morse hade vi bara 5 grader tiiiidigt på morgonen burrr men jag jobbar så det är ingen fara för min del ... Vi måset däremot göra en STOR insats på vår gård nästa helg en månads frånvaro, semester! vigsel! Midsommarfest PSG och sedan vigselfest gör att vi inte alls hunnit med vår och försommar bruket på gården. Jag ska visa Er ett tips som räddar oss från massor med arbete med gruset på gårdsplanen återkommer ....
Bilder från House style
I lördag besökte jag och tre nära vänner Make up store, en timma var, satt vi i stolen och fick lära oss massa tips & trix. efter Kursen så får man handla varor för kurskostnaden. Så med ny plockade ögonbryn och härliga FEST "mejken" så shoppade vi loss lite. kändes kul & lyxigt något vi alla kan rekomendera.
NU när bröllopskokongen har blommat ut så får jag börja njuta av alla intryck & hemfixar ideer.. Nu är rean igång på flera ställen & livet börjar återgå till det "normala"
Ha en Toppen Tisdag

5 kommentarer:

Lina på Gården sa...

Vilka snygga krokar!!
ska spana in William Sonoma lite närmre tror jag!

Kram

Anonym sa...

Har en utmärkelse till dig högt upp i högerkanten av min blogg.
Gillar din blogg skarpt!

Kram!

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hopp!!!

vilak underbara möbler..vill ha saker i vanlig ordning..tackar för det..

så skönt att få en 1 behandling med tips å trix.Alltid kan man ju piffa upp sig med lite nya tricks..hihihi..

Kram Nilla

Les Cotrions sa...

You have so beautiful pictures in your blog! That's all I can enjoy...I'm Italian and I can't understand a word! I just want to say that I like it!
Ciao
Vale

Smycka dig sa...

Snygga krokar påminner mig om den från on interiör.

Och vad är det med vädret, det måste fått fnatt, DET SKA JU VARA SOMMAR I JULI!

Ja ja ska inte deppa men jag gillar värmen;D

När får man veta om mässan blir av????

Ha det bäst och tack än en gång för helgens härligheter:))))))
Kram
Lotta