tisdag 16 mars 2010

Några bilder från HP

Dessa bilder har jag redan visat på Butiksbloggen Men för Er som inte kikar in där, så har ni här några bilder från HP alltså vår butik Handplockat
Denna bild blev lite GUL jag tror det har med ljusören att göra men ni9 får en bild i alla fall... Jag gillar "flugskåpet" sedan är det ingen nyhet att jag har några laster... Kannor/tillbringare och Prickar! här i en kombination från Green Gate....
Jag tycker att man kan göra så mycket fint i en talldrikshylla inte bara porslin =)

Nya gardinerna sa SLURP... de vita längderna har vita små prickar... några gardiner är på "hemlåning" men jag hoppas de kommer tillbaka idag om kunderna inte ska ha dem eftersom vi har "väntelista" på dem. Vi har beställt fler;)

Massor med Nytt från Green Gate "ostylat" men ljuvligt!

Vår och påsk dukat!!! Bordtabletterna är vändbara grönrutiga på ena sidan och blommiga på andra... Härliga vita porslindet (kommer mera) är SIA´s fina porslin till BRA PRIS!!!!!

4 kommentarer:

Västbacken sa...

Jooo, jag åt annat än pulver men försökte hejda mig lite. Nu är det pulver igen men på fredag åker jag till Bryssel i fyra dagar så då blir det middagar och lunch och grejor igen. Svårt när man liksom socialiserar sig kring maten.

Kram

Huset mitt i byn sa...

Vad mycket fint och vårigt som har kommit in på Handplockat, jag måste ta mig en tur i ä-byn...jag var dit för ett tag sen men då hade ni inte öppnat, klockan var väl 10.30 då :)
Sen har jag varit och shoppat när butiken fanns i Piteå, förresten ska ni inte öppna på nytt i Piteå?

Kram Pernilla

kardemumma sa...

Men gulle dig som tänker på mig och mina. Ska vi pratas på riktigt någon dag (kväll).Det skulle vara skoj tycker jag!
Kramisar Carina

Kajsa sa...

Åhhh, man vill ju bara ha!!! Superdumperfinfina grejjer! Soliga kramar Kajsa