tisdag 16 mars 2010

Våffeldagen idag! och här kommer dagens andra inlägg!

Äter ni våfflor idag? det finns ett hotell i Umeå som serverar våfflor varje dag och hotelgästerna får gå och grädda sig en lagg så fort suget blir förstort... receptet är ett sk fullkorns recept med bla bubbelvatten / ramlösa i sig!
Det blir inga våfflor för mej idag - Jag äter Camebridge fortfarande och är inne på dag 32
men suget finns!
Våffeljärn från Kitchen Aid.
Jag är ju ganska imponerad av Kitchen Aid och deras produkter - inte bara för att de har otroligt bra kvalité utan även för att de är så rubusta, med stora spakar och knappar.
Det smarta med Kitchen Aids våffeljärn är att det är dubbelsidigt och man kan grädda två våfflor samtidigt - utan att ha två våffellägg bredvid varandra, utan här har man skapat ett dubbelsidigt järn som man vänder på när man ska göra våffla nummer två.
Smart och riktigt snyggt!
Men ACK SÅ DYRT Bagaren & Kocken tar 3775:- men det finns andra internetbutiker som säljer det för 3200:-
Men NEJ jag skulle aldrig kunna prioritera den summan på ett Våffeljärn Men snyggt ÄR DET!
Ieftermiddag startar vi vår "road tripp" maken och jag! Målet är en Beckerns Nya Hem konf och bolagstämma i dagarna två.... och på lördag ska vi vara i Övik där sonen buggtävlar vi fick inte ihop resrutten med tåg och buss - maken är INTE förtjust i att få luft under vingarna" så då återstod Bilen! Ja det var dagens andra inlägg ;) kolla nedan så ser du det första!

2 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Våffeldagen är inte idag utan nästa vecka, den 25:e men jag håller med om att våffeljärnet är nåt att tråna efter.

Mia

Millygarden sa...

Ja tänkte väll!! har jag missat våffeldagen!!! Tur för mgi för här har inte mammsen blivt förlåten om inte barnen får våfflor på självaste våffeldagen.

Kram Marina