lördag 6 mars 2010

Sista Sportlovshelgen !

Idag bjuder jag på härliga vintriga sportlovsrecept klicka på bilderna så är det bara att njuta jag formligen lusläser La Parfait Jag tycker de har sådana underbara bilder och recept jag blir GLAD helt enkelt, när jag bläddrar bland sidorna och bara njuter (äter ju camebridge så inget njutningsfullt i gommen men ÖGONGODIS kan man alltid njuta av)

OJ vart tog denna sportlovsvecka vägen? Det finns anledningar varför jag bara kunnat vara ledig med mina barn en eftermiddag! Men den eftermiddagen njöt vi OCH sportande som sig bör när det är sportlov! Vi åkte till Boden och besökte NOORDPOOLEN där simmade vi och äventyrsbadade vi och det var härligt (var tvungen att köpa mej en ny baddräkt den gamla var för stor DET var ju hur KUL som helst ;) )

Är det någon av Er som har provat något av alla våra nya Tesorter på Handplockat?

Det finns nästan inget som är så "gulligt" som mini marchmallows. Jag söker med ljus och lykta efter en leverantör som säljer sådana Jag tycker de skulle passa så bra att sälja sådana på Handplockat till vårat övriga bak och konfektyr sortiment;) eller hur! Någon som kan tipsa om en leverantör?

Blåbärs dryck denna Vasaloppshelg passar väl bra glöm inte att klicka på bilderna så ni kan läsa alla recept!

Vad har slukat mej sedan i Januari då? I Onsdags skrev vi på hyreskontrakt och köpebrev av vår verksamhetsgren "Glasbutiken". Vi har sålt lagret av den butiken till en av våra Anställda. Himmel vilket jobb detta har varit. Men nu är det klart och kl 10.00 idag ska jag som hyresvärd lämna över nycklarna! till Nya ägarna av butiken Två Rum & Kök

Jag är helt övertygad att det kommer att gå toppen bra för dem och det blir kul för byggden att få en "Ny butik" - Mina varmaste kramar och lycka till önskningar

- KÖR SÅ DET RYYYKER!-

2 kommentarer:

jakt,skor,barn,inredning sa...

Hoppas det blev ett skönt sportlov och att ni är utvilade, Nilla

C De-sign sa...

Härligt med sportlov! Har en en liten utlottning inne hos mig , välkommen in ! Kram fr C