måndag 21 juni 2010

HEMMA !

MYS igår landade vi på Svensk mark och vi slukade tidningarna på Arlanda och på eftermiddagen blev det kramkalas då vi landade på "vår närmsta flygplats"

Helmysigt att se all grönska här hemma trots att vi huttrar & fryser nästan ingen grönska innan vi åkte .. Nu är vi semesterutvilade och trots att det idag vid 11 tiden "vänder" Det är årets längsta dag och att vi f o m i morgon börjar gå mot "mörkare tider" så känns det som om att hela SOMMAREN ÄR KVAR!!!

Men vilken rolig vecka att komma hem till... Midsommarvecka - det ordet vilar gott i min mun! bild från förra årets midsommartårta i bagarstugan!

Nu väntar en lång rolig arbetsdag innan jag ska försöka sova i kapp lite i kväll.

KUL att vara hemma, man måste åka bort i bland så man får komma hem och njuta och uppskatta det man har hemma - vi har verkligen haft lata och underbara veckor i Bang Tao & Kamala

6 kommentarer:

Loella sa...

Sant som det sägs, borta bra men hemma bäst...:)och visst är det så att man bör komma hemifrån då och då för att uppskatta det man har på hemmaplan.

Välkommen hem, ha en fin vecka önskar Loellan

Livet i byn sa...

Varmt välkommen hem :0)

~Livet i byn

Livet i byn sa...

Du det var bara roligt att kunna hjälpa till.

Har fått så himla mycket positiv feedback på just Handplockat inläggen både via mail, bloggen men också direkt i butiken. Härligt :0)

~Livet i byn

A House With A View sa...

Vad härligt att ha semester! Roligt att se hur mycket som hänt i trädgården sedan man åkte! Hoppas ni haft en bra vistelse!

Kramiz aka

kardemumma sa...

Välkommen hem hjärtat! Vad härligt att du har fått laddat batterierna!
Vi åker på självaste midsommarafton!!
Bamsekram till dig
från smulan!

Livet i byn sa...

Men vi har verkligen lika smak i det mesta, som himla skojigt!!

Syns vi i morgon en stund?

~Livet i byn

Ps. Berätade Uffe om den mycket förivrrade människa som ringde om en trasig dörr ;0...??Ds.