måndag 28 juni 2010

LJUVLIGA DAGAR

VILKEN UNDERBAR Midsommarhelg... Vädergudarna har verkligen varit på vår sida! Blåsten har trollat bort myggen Midsommarlunchen var den mest fantastiska EVER!! vi satt på trädäcket och avnjöt traditionell sill lunch under häggen som bildar ett tak över....Vi bara njöt och nu ångrar jag VERKLIGEN att jag inte fotade !!!!

Denna helg har verkligen gått i MATENS och GOURME-ets tecken . GOMAT idagarna TRE (idag blir det omstart med Camebridgekuren efter NIO veckors frossande;)

Lena Cafe Rävasten kom med bullar och Lantbröd Galenpannan hade varit uppe och bakat 5 på morgonen!!! we love YOU!!!

Lilla brukaskålen finns att inhandlas på Handplockat så klart;) Midsommaraftonens färg blev RÖD ialla sammanhang kvällen avslutades närmligen på AKUTEN på Norra Europas modernaste sjukhus..... EFTER GOADA Middagen i Bagarstugen! så skulle Maken BRAVERA och spela fotboll (så klart är man fotbollsgalen så ÄR MAN) men han hann inte ens fram till bollen! springandes ramlade han redan på bagarstugetrappen slog upp hela ögonbrynet /ögonlocket... iväg och gissa vad galen pannan säger så fort någon på akuten frågar vad som hänt OCH när läkaren kommer och ska syyy 10 stygn...

- Min FRU har slagit mej med ett JÄRN RÖR..... (GALENPANNA) -Hehehe jaa hee ööh han skojjar!!! sjuksköterskan som tejpade på alla stygnefter läkarens broderi av min man!!! skickade med mej MERA tejp och med glimten i ögat sa hon - så du har NÄSTA gång han inte sköter sig och du behöver använda järnröret =)

Flest kuddar i sängen vinner =) Jag Älskar de STORA avlånga ( bredd 90cm) kuddarna som vi säljer på Interiör&Design + de olika örngotten till de breda kuddarna som vi har högst upp mot huvudgaveln... denna midsommar blev det inga blommor under kuddarna.

Ljuvlig bukett JAG ÄLSKAR DEN Tack Lena Marti Mia Malin & Erik !!!!!
En kram till alla GULDBRALLOR & Sockerhögar som hälsat på oss dessa härliga dagar som kallas för Midsommarhelgen 2010... maken har ju garanterat (bevis / ärr) för resten av livet!!! han kanske skulle tatuera en pil och texten Midsommarafton 2010!!!!

Inga kommentarer: