onsdag 21 juli 2010

Jag har "miljöat" lite denna förmiddag!

ÅÅÅH utvändigt hemma så är vi färdiga nu ska vi bara "boa in" trädäcket jag hoppas jag kan visa bilder i morgon =)
Denna morgon har jag jobbat med nya miljöer på Butiken Handplockat!
Himmel vad det är KUL
Härlig rund korg/väska från SIA här med LOVELY stor Bruka kudde i ;) mer om detta på Butiksbloggen fredag & Lördag har jag tänkt =)

Här vill jag faktiskt ha A L L T! ihoprullade mattan från bruka NYA märket hos oss GRAND hela köksserien bordsduk förkläde grillvante mm Suck meee like robust grill sommrigt känns Amerikanskt NewEngland och svensksommar på en gång!

ÅÅÅH detta vita fina (och billiga!) porslin från SIA jag har de tre miniskålarna som står på ett avlångt fat hemma jag har faktiskt 4st... perfekt då man äter taco eller som oftast så dukar jag med det, till varje person när vi äter THAI!!!

Jag vill verkligen ha tallrikarna och de djupa med ;)

Här ser ni nästa hela "köksön på butiken"

får ni sommar / grill / picknick känslan? =)

eller blev det för "rörigt" ?

När jag skulle återvända till kontoret så kom det TRE KOLLIN FRÅN IRLAND till vår butik.. Vi kommer nästan att vara ensamma i SVERIGE!!! med detta märke... jag ska jobba med att packa upp och märka, men vi kommer inte att ställa i ordning! vi funderar på att göra en VIP kväll då vi släpper upp varorna så alla våra HP kompisar får kika först! (vår kundklubb som är Gratis)

Jag ska se hur mycket jag hinner detta dygn! men blir nog extra söndagsöppet på söndag 12-15) med lite extra allt! (ni vet när man ska ha extra allt på varmkorven med bröd ;) )

ha en toppen Onsdag everyhopa

2 kommentarer:

Livet i byn sa...

Tur för mig att jag får extra allt i morgon då ;0) Gud jag kommer att flyg till jobbet!!

~Livet i byn

Livet i byn sa...

Oj så spännande det låter!! Som sagt snart får jag kika :0)

Bilden du gillade var ett tjuvknäpp som Camilla tog. Både jag och Mr K tycker så mycket om den så vi gjort en canvas av den. Sedan har jag trixa lite med bilden och lagt text över hela bilden. Ja, du ska få se sedan...

~Livet i byn