måndag 26 juli 2010

Färdigt sovrum nästa vecka! det kom en minisemester tripp emellan!

Åh vad jag känner igen mej i mina barn idag... jag minns då Petra (min barndomskompis) och jag vandrade på Gammelvägen 7 i GUMMISTÖVLAR och ryggsäcken på en varm HEL DAG i väntan på att min pappa skulle bli färdig så Petra jag och våra pappor kunde fara till Jaurekaska (fjällen) hela dagen gick och pappa hade massor på jobbet! men iväg kom vi sent på kvällen... (med skavsår av gummistövel vandring på gruset hemma)
Idag är det våra Barn som vankar AV OCH AN ... -När kan vi åka Mamma?..eeeh jaaa när pappa och jag ser att vi har alla måsten klara på jobbet... åh vad jag känner igen mej denna väntan. vi ska åka på en minitripp till min moster i Östhammar och sedan blir det veckoslut i huvudstaden med bästaste vännerna!

Vårat stora zinkhus (kommer in till butiken i höst;) ) får kampera med en solros i kruka på trädäcket...

Jag fick dessa två gamla korgstolar till butiken handplockat av Nickan som driver Uddens hembageri ... de skulle slänga dem ;) och jag ÄR ju min mors dotter.. hamstrar gärna på mej tills det blir ett rensar ryck... och nu tog jag hem dem det blev helfina på trädäcket, bredvid en korg med sittdynor och värmande filtar ;)

En gammal kyrkbänk (från Lestadius kyrka inköpt på blocket redan målad med vit utomhusfärg) har fått flytta från vår bro till trädäcket.

Nya fönster och dubbeldörren sett från insidan! Jag ska måla foder och fönsterbräda men hinner inte innan vi åker på vår mini Stockholms tur så kanske nästa vecka blir vi färdiga med sovrummet... här ser ni ytter fönster och dörr, med haspar låser man sedan fast ett inner fönster som är enkla, utan spröjs sedan ska vi haka på inner dörrarna åxå även dem har inga spröjs på sin glasruta....

Vi hade en helmysig dag i Butiken igår det är så himla mysigt att jobba de få gånger vi har söndagsöppet ! nu är min lunch snart slut! och just nu grubblar jag på om jag efter 4veckor på kur ska Äta mat på semestertrippen eller hålla mej 14 dagar till då jag ska tillbaka till Stockholm och sedan vidare till Danmark på inköp.... grubbel grubbel...

1 kommentar:

Livet i byn sa...

Ha det gott nu när ni åker, vi håller ställningarna hemmavid.

Har du pratat med Björg angående halsbanden? Annars kan jag ringa på onsdag om du inte hunnit?

~Livet i byn