fredag 10 september 2010

BORING med DIET!

Nu är mässorna och resandet Över IDAG är det 5:e dagen på KUR bara stålsätta sig SUCK

Ostkrokar.... mina små fluffiga vänner i lyxig påse farväl farväl.. Sedan har vi det där med KANEL... Älskar den kryddan... KANELBULLAR och Glass i stora lass ;)

Nej jag är inte så bra på att svära och jag tycker inte om att göra det heller men det händer... och de första 4 dagarna är inga charmerande solskensdagar .... skönt att de är avklarade nu..

Fredagsmys!!! Maken och barnen äter goo middag och det DOFTAR i hela huset så jag har krupit upp i soffan med datorn och bloggar medans de äter middag !!!!
Men det här med smaken ändras... nu längtar jag ju efter mer ;) mogna vuxnare saker som ... BRIE och goda ostar... suckelisuck suck.

Men förhoppningsvis så är det ju värt besväret och uppoffringarna, Cambridge har lanserat en äppelkanel gröt ett toppen alternativ till alla soppor och drinkar... Även en ny "bar" med apelsin /choklad smak! HELT i min smak den med =)

ikväll ska jag packa upp lite på Handplockat och köra saker till Söndagens Loppis =)
Kramen

5 kommentarer:

Fräknis sa...

Hejja hejja! DU är super duper duktig! Å glöm inte,,,,,när man har varit duktig och dieten är avklarad...så måste man ju belöna sig med något fint! Trevlig helg!

Västbacken sa...

Duktigt, duktigt med dietet. Ikväll ska bara vi i familjen mysa och bada badtunna i mörkret med marschallerna som enda ljuskälla. Ska bli skönt.

Kram

Skatan sa...

Du är duktig! En hemlis oss emellan, jag provade den i våras. Om några dagar kommer det att gå galant. Jag mådde till och med jädrigt bra på den! Men helgerna är svåra...då tycker man gärna synd om sig själv...

Keep it up!

Anna

Ingrid sa...

Nje kul är det inte men ibland lite nödvändigt.

Syns vi i morgon kanske i butiken?

Hoppas du orkar stå ut nu, tänk snart är du i Ketosen :0)

~Ingrid

Anonym sa...

Rekomderar LCHF jag kör det men inte super strikt rödvin, vin och ostar är helt okey ibland! Jag är inte hungrig och tänk så gott med bacon och ägg till frukost.
Har prövat Cambridge men det var inget för mig det funkar säkert för en del.
-14 kilo vilket jag aldrig har fixat med vare sig WW eller pulver förut.
Är aldrig hungrig och mår så himla bra! Tänk god kött bit med bea rena kalas maten och helt okey enligt dieten.

Åsa Olofsson