söndag 19 september 2010

Viktig Söndag !

Inspirations bilder från tidningen Sköna hem denna söndag..
Vilsamt sovrum eller hur!
Jag har just Besökt vår gymnasieskola och röstat känns skönt.
För mig har aldrig kommunalvalet varit mer viktigt för mej än denna dag!

Kolla in detta robust rena (inga gardiner!!!) vilsamma och mixade trendig/old style/ industrilook´s KÖK
Me like
Igår var vi ute i en stuga i de Norrländska skogarna och hade Revykickoff ... och de kändes OTROLIGT Bra! jag har idag ömma magmuskler av alla gooogarv =) och vaknade med ett leende vilken hel härlig kväll! Tror vi blir ett bra gäng och har REDAN uppslag :D

Idag har jag jobbat undan några morgontimmar på kontoret och faktiskt beställt TRE annonser i min favvo tidning Lantliv, Oktober, November och december numren ska få var sin Handplockat annons! nu ska jag bara "snickra ihop" innehållet med =)Snyggt att mixa olika sorters ljusstakar i olika stilar och höjder på bordet eller hur!!!

Jag flirtar ju lite med pastellfärger ibland och prickar som ni kanske har märkt! Här gillar jag verkligen LJUSET trappen och en ljusblå stol... bilden hade inte varit densamma om stolen hade varit vit !! eller hur!?!
Ikväll ska jag verkligen "Ställa upp på min man" (jag ÄLSKAR MUSIK MEN HAR INGEN Känsla för TAKT) Maken har anmält oss på en "prova på bugg kurs" två söndagskvällar vi får bjuda in vänner med, är det någon som vill följa på forum i kväll kl 17.30-19-30? Det är helt GRATIS och om man vill efter dessa två söndagar kan man påbörja en "vanlig kurs"
Jag undrar verkligen hur detta ska gå? Sonen buggar och vår dotter HAR buggat men söker en ny buggpartner med ljus och lykta, och nu ska vi "prova på" jag tror faktiskt att jag är helt OBILDBAR i detta ämne =) Men maken ställer upp på de flesta av mina upptåg så det är min tur att följa med på HANS =)

Tröstar mej med att SOLEN skiner, och att i kväll är det VALVAKA

2 kommentarer:

Annelie sa...

Det blir säkert jättekul med buggen...:))..Bara att rocka på..Ha det så himla kul och en skön söndagkväll..Kram/Annelie

Anonym sa...

Vilket härligt kök,vart har du hittat dessa fina bilder?

//A