måndag 6 september 2010

Mysig Upp packnings Måndag !

MÅNDAG IGEN!
Strax är klockan 7 så det är dax att åka ned på jobbet... där väntar mycket snyggt på mej....
En lastpall från Bruka står på Lagret och det är Ömsesidig längtan, vi har efter varandra, Lastpallen och jag!
Kunderna och jag resonerade redan i lördags om detta porslin ... jag packade upp redan då... resonemanget var de MYCKET fina färgeran och att det är ju i VARDAGEN man behöver "PIFF" Blodpuddingen blir sååå mycket godare på ett fint porslin...
Brukas fina köks textilier löpare bordstabletter kuddar servetter och kökshandukar är så fina tillsammans med porslinet..... Hjärtformade pajformen är handmålad och ungsfast... och helt fantastisk live.... redan upp packad och klar på butiken Handplockat!
Priserna överraskar mej faktiskt - ta "mat tallriken" 89:- helt ok tycker jag... sedan kan man ju faktiskt tänka sig att köpa de antal man behöver man måste inte tänka OJ jag måste ju köpa 12st... Jag tänker börja byta vardagsporslin oftare och då kan inte jag köpa 12st varje gång!!!
Nu är det dax att åka ned på kontoret och sedan ställa sig på näsan i alla kartoner....
Idag börjar arbetet med Något NYTT På butiken Handplockat - efter timmar av informations sök, sammanställning och presentation förra veckan, fick jag i går ett glatt besked från de övriga i styrelsen... jag tror faktiskt att jag fick en hel del hjälp av förra veckans Dagens industri... Inte dumt när man får hjälp från oväntat håll =)
Mer om detta imorgon hoppas jag !
- huka ER för här kommer STORA MÅNDAGSKRAMEN

7 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Ohhh fy tusan vad du har roligt, du o lastpallen..fniss..hade jag bott närmare så hade jag kommit bums och hjälp dig !! Himmel sååå mycket fint ni får in hela tiden...
Du är en fena på att nosa upp fina saker !!
Ha dte gott, och kom ihåg att ta fika pauser från alla pallar också..
Kraaam Anette

Skatan sa...

Pax för allt det vackra blå :)

Anna

junhe sa...

härliga färger, I LIKE IT ALL
skulle haft en större plånbok bara!
ha dt gott, du och din lastpall =)

Anonym sa...

Hej!

Din blogg är kul, men VÄLDIGT säljinriktad!! Jag har länge velat ställa denna fråga!

Då jag själv är uppvuxen i Älvsbyn(bor på annan, större ort numera) blir jag alltid så undrande när du beskriver den strida strömmen varor!! Vad jag vet är byn fortfarande en liten "håla" med en befolkning på några tusental och en hög medelålder!Har tanterna blivit så hippa att de handlar de senaste innegrejorna eller är det på nätet ni säljer?

Kram
"Utflyttad sen länge"

Handplockat sa...

Hej Annonym
JAAA TÄNK det HÄNDER saker i denna "Lilla Håla"
Jag känner inte samma sak för min hemort som du känner för din FD hemmort...
Och Älvsbyn har hippa kunder oavsett ålder, KUL eller hur!!!
Sedan har vi flera stammisar från städerna runt omkring + västerbotten De har fått upp ögonen för Älvsbyn (kom och besök butiken vet ja!)
Kul att att du vill följa denna Blogg som du tycker är säljinriktad och är MIN privata blogg...
Sedan har vi en Butiksblogg åxå
http://butikenhandplockat.blogspot.com/
Men här blandar jag hej villt privat och jobb....
Bra att du tug dej tid att skriva ned dina funderingar

Handplockat sa...

oj du frågade om vi säljer via nätet...
Ingen webshop ännu men många kunder ringer butiken då de har hittat ngt på min blogg butiksbloggen eller på någon av de som jobbar hos oss och deras bloggar...

fick du svar på allt nu?

Anonym sa...

Hej igen och tack för alla svar!

Det var ju kul att det är sån fart hos er! Vi norrlänningar är ju vana att köra långt utan problem. Numera är jag betydligt bekvämare av mig, jämfört med när jag bodde i Älvsbyn.

Jag tittar nog mest in på din blogg för att du ibland skriver om saker som händer "neda boin"! Jag har ett stort utbud och många affärer att handla i här. Men skulle jag besöka Älvsbyn igen så tittar jag nog in för att se förvandlingen av gamla färgaffären!

Allt gott! Kram!