fredag 21 september 2007

att spika i sin nytapetserade vägg

Haloj bloggvänner
Nu stundar helg igen vart tar veckorna vägen?
Jag har lite ångest
i helgen ska jag spika i mina nytapetserade väggar
Nå ja! ny tapetserat och nytapetserat, blev klart den 23 dec - men då förstår ni att jag har haft ångest *fniss* så jag inte hängt nåt förrän nu =) men till mitt försvar så har jag ju väntat på de nya sofforna och man vill ju inte spika om direkt fler tips på häng tekniker hittar du Här

Detta skåpet ska då upp på fondväggen, köpt (400:-) färdigmålat så här riktigt shabbychic målat (slarvigt där trät lyser igenom) trist skärpa *sorry*på bilden men om du klickar på den så ser du väggskåpet i större format.


Himmel Lantluft/Dubbelörnen (*kram* för att du påminnde mej)frågade i förra inlägget vilka soffor det blev
förvirrat alla intryck från formex och panduros kickoff fick nog mej att glömma
jag har ju surrat om sofforna i ett flertag inlägg men inte visat dem

Jagar ett vardagsrumsbord detta alternativet har jag lånat hem från lyckan ska kanske slå till och i så fall måla det vitt... sofforna är STORA men bordet fungerar ... inga "ben " i vägen och faktiskt högt.. ska grunna i helgen om jag ska slå till. vad tyx???? om inte så får Lyckliga sambon snickra bordet till vänster som ni precis som jag tyckte var snyggast i förra inlägget.

Ha nu en go fredag everyhopa

15 kommentarer:

Karin sa...

*skrattar* Jaadu jag undrar när jag ska kunna spika i mina väggar. Vilken fiffig sida du har hittat med hängexempel, det ska bli jättespännande att se resultatet. Jag tillhör dom som inte får upp nåt på väggarna för tänk om man ändrar sig, det är ju inte HELT omöjligt ;)
Kram Karin

Hemma på Landet sa...

Vilka fräsiga upphängningar.
Kramis

Clara sa...

Hej!
Och tack för att du tittade in hos mig.....det såg så härligt ut när du skrev ..händiga qvinna....blev så glad !
Jodå, jag har en del mössor/baskrar kvar och har planer på att göra en liten bloggshop....har redan börjat, förresten men ska färdigställa den så fort ag bara kan. Där tänkte jag lägga upp mitt hantverk med bra beskrivningar och priser m.m Titta in i linneskåpet under nästa vecka så ska där finnas en adress som leder till det nya krypinnet (om allt går som jag planerat)
leran finns att köpa i min lokala färgbutik men jag tror att du kan få tag på den genom Panduro också...ska kolla upp det lite noggrannare och skriver om det i bloggen när jag hittat info!!!
ha en skön helg nu och jag får ju inte glömma att säga att du har en trevlig blogg..kram!

Elzste sa...

Här är det inga hämningar!! Det jag vill ha på väggarna åker upp antingen det är nytapetserat eller inte *s*. Måste säga att jag tyckte den där andra upphängningen såg aningen konstig ut. Inte vill man väl hänga sakerna ovanpå varandra??? Men, smaken är olika som väl är. Ha en skön helg.
Kram Elzie

linnea-maria sa...

Hej ovanliga sätt att hänga upp tavlor på men gu´så snyggt! /linnea-maria

Vackra blickar sa...

Hej på dig.. och tack för dina fina ord inne hos mig.. blir så glad.. Hoppas du mår bättre nu och kan rapportera att helgen blir nog ok som det känns nu, krafterna är på väg tillbaka och det börjar klia i kroppen av att vilja göra nåt roligt..=), friskhetstecken tro.. Jo fonten jag har är en som man väljer på min bloggportal och där heter den bara MODERN storlek 4, för jag antar att det är den som jag skriver inläggen med du menar. Men jag har en jättebra sida där man kan hitta hur mycket fina fonter som helst som man kan ladda hem gratis.. det är: http://www.1001fonts.com/contact.html, lite meck att få in den i datorn.. jag tittade lite snabbt men jag hittade nog inte den jag har exakt men flera liknande.. Så mycket inspirerande blider du visar från kickoff helgen, måste vara jätteroligt att gå runt o titta på en massa roliga tips och nyheter.. Och tavelhängning är en historia för sig.. hos mig måste det värka in.. för det ska kännas rätt innan nåt kommer upp på en ny vägg..ångest..=) ha det gott..
Försökte lägga inlägg men gick bara om man hade blogger-konto.. hade ett gammalt..Men jag är också http://moasgard.trädgårdsblogg.se/

hej igen..=)

Nicolinas boning sa...

Jaha...23 dec...du är tom värre än min älskling:-)
-"Men...ska vi verkligen...???"
-"Ja,det ska vi!!!"
Nästan varje gång vi har ny beklädnad på väggarna...fniss...
Hoppas att din ångest ger vika och att vi får se resultatet redan nästa vecka;-)
Runda soffbordet kommer att bli sååå snyggt med "lite färg", men det vänstra är också snyggt...kanske ha 2 ombyten av soffbord?
Lycka till och kram/Birgitta

Maria-Jag blommar sa...

JAg är helt inne på tavlellister så att man flytta runt tavlor och prylar lite hur man vill utan att bekymra sig över hål, men det är klart att då blir det ju skruvhål om man skulle vilja flytta dem...

Uppe på vinden sa...

Så fint skåp som ska hängas upp! Goa soffor och fint bord!! Men jag kan kanske tycka att det vore ÄNNU finare med det andra bordet om sambon kan fixa det....Önskar dig en skön helg! Kram!

faster atta sa...

Mmmm, känner igen det där. Vi tapetserade hallen i vårat förra hus i jan-05. När vi flyttade i sommras så var väggarna fortfarande toma...Vi ville inte spika för vi skulle ju ändå flytta!! Men 2 år....
kram

MiaMaria sa...

Kul med tips på tavelupphängning.
Snygg soffa!
TREVLIG HELG! //Miamaria

Karin sa...

Jaha då är jag här och tittar på resten då *skrattar* Skåpet är jättefint och kommer nog att göra sig jättebra när det kommer upp.
Ha en skön helg Kram Karin

WhiteVintageDreams sa...

Om du väntat så länge, så är jag säker på att du gjort ett bra val. Det kommer att bli jättefint!!!
Trevlig helg.
Kram

Ardisia sa...

Nä det är inte lätt o spika i nya väggar, håller med ;)

Soffan är jättefin, så som hela din blogg. Det var roligt att hitta hit. På återseende..
Kram från Ardisia

atmosphere sa...

Ja du, soffbord är fullståndigt hopplöst. Om det ska vara snyggt, shabby och praktiskt på en gång...
Du frågade om lampan på min blogg. Den är ny, men inget särskilt märke. 1.200 är priset.
Lycka till med alla projekt! Kram