onsdag 5 september 2007

Sia och vad som hände på Formexfredagen

Klicka på bilderna om du vill se dem i större format

Under inköpshelgen så startade vi med att åka ut till frihamnen och besöka Sias showroom så idag visar jag bilderna från sia. Jag ska även berätta vad som hände oss fredag kväll =)
På fredagen startade vi vår dag 03.30 åkte till flygplatsen flög till stockhol besökte sia och ilab på förmiddagen gick på mässan em till kvällen och tog sedan taxi till resturangen jensens steak house vi var helt slut efter så tidigmogon och alla intryck under dagen, det var 40min väntan på bord på resturangen så vi fick sitta med filtar utomhus och vänta på bord. Där sitter vi glada i hågen och väntar när skivmagnaten Bert karlsson sätter sig vid bordet bredvid.

När han sedan skrev en autograf åt en liten kille frågade jag om han inte fick äta i fred och han menade att det bara var kul när folk frågade. Sedan var samtalet i gång.

Vi fick tillslut bord inne & när vi slagit oss ned vid ett 2bord min kollega och jag så kommer hovmästarn och frågar:
- Bert Karlsson incisterar på att få sitta med er är det OK? om jag ser till att ni får ett annat bord ? vi storskrattade och ja att visst fick han det .

Bert drog vitsar och visade sig vara en sympatisk man inte den bild man ser på TV. Han ilade iväg 19.45 till kvällens Tv inspelning och sa att vi måste komma och vara med i publiken han skulle bjuda =)
så vips satt vi på Vasa teatern på "lilla melodifestivalen" i derektsändning i tv4 med Adam Alsing & Agneta Sjödin.
Så helt knäckta efter den tidiga morgonen och inspirerande inköpsdagen satt vi trötta med ett stort leende och såg lilla melodifestivalen med gästartisterna molly sanden (idol) Ola och Carola som prisutdelare =)
vi var bara livrädda att vi skulle synas i tv4 rutan.
Händelserik fredag, hoppas ni kan njuta av Sia bilderna.


som vanligt bloggvänner
HA DET BÄST

23 kommentarer:

Maria sa...

Ja det är en bild från oss.

Om jag kan njuta av bilderna? Absolut!
Vad mycket vackert!
Vad kul att ni hade det trevligt med Bert. Har alltid tyckt han är en rolig prick. // ME

Tidsmästarinnan sa...

Himmel vilken dag! Vad kul! Man kan tänka sig att det blir många intryck med allt det där att ta in, och så en dos Bert ovanpå det :-)
Jättekul att få se bilderna!

Grinden på glänt sa...

Vilken dag ni haft! Jag tycker sånt där är otroligt roligt! Det brukar bli som allra bäst när inget är planerat utan allt bara händer...!!

Jättefina bilder du visar du med!! Vill ha-listan blev direkt längre... ;) Måste ta mig till Sia nån gång!

Maria-Jag blommar sa...

HA! Så roligt, det är ju sånt som bara inte händer...men det hände ju er ,KUL!!

WhiteVintageDreams sa...

Åh vilken dag :). Kul historia om Bert. Sia har mycket fina saker...tack för att du visar oss de :).
Kram

Nygammalt sa...

Oj oj oj så mycket roligt ni fick vara med om! Och Bert av alla! *hi hi* kul att ni hängde på, ibland är det lätt att tacka nej för att man är så trött.
Ha en bra dag!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Vilken härlig dag!!
Såg faktiskt lite av programmet med min yngste, och tyckte det var så kul att just hon jag ville skulle vinna faktiskt gjorde det!!
Nu känns det spännande att ni var någonstans där:-)

Bert är nog hel kul privat tror jag! Gillar hans arroganta stil faktiskt..haha..

Sia´s jul collection verkar ju vara nått extra! Ska absolut spanas in när det dyker upp i butikerna:-)

Susanne

Mikkeline sa...

Tusen takk for tipsene angående butikker i Stockholm. Jeg klikket rett in på Lantlifbloggen og ble kjempeinspirert av bildene der. Kjenner det kribler nå. Fikk akkurat bestilt hotell i dag, og det ligger jo rett i nærheten av Årstiden.

Uppe på vinden sa...

JÖSSES SÅ mycket fint!!! Där hade jag blivit pank av att gå!! Å´vilken fortsättning ni fick på kvällen, roligt!! Må gott! Kram!

Skrotmaja sa...

Men oj! Så kan det gå...lite lätt overkligt : ) Inte kunde ni ana hur den dagen skulle utveckla sig när ni gav er iväg på morgonen. kul. Det är många som rapporterar om mässan. Önskar att man hade möjlgihet att vara där och frossa i allt vackert och alla intryck! Kul att få se alla blider. Kram!

MagdalenasHem.blogspot.com sa...

Vilken fredag! :-D va kul! och annorlunda allt kan bli ibland när man minst anar det! På den här bloggen har jag inte varit tidigare, kul att hitta något nytt! Jag kikar vidare ;)och va roligt att du tittade in hos mig!
hälsningar
Magdalena

Mari sa...

Oooh, gud vad mycket fint! Man blir ju helt sjuk!!! Och vad kul med Bert där! Sicken dag! Måste titta på bilderna en gång te;)

Pözz o kram!

faster atta sa...

Oj, vilket äventyr! Va roligt det är när folk kan förvåna en i positiv bemärkelse!
Underbara bilder från SIA....blir sugen!
Kramis

Nublus blogg sa...

Och jag som tyckte att jag frotterade mig med kändisar på Formex bara för att jag såg Karin Mannerståhl och keramikern Monica Johansson. Men middag med Bert slår jag ju inte förstås! :-)

LantlivsAnette sa...

Näää..jag tror jag smäller av alltså !! Gud så fränt..ni impade nog stort på Bert..det var en historia det !bli bjudna så där ...
Vad mycket fint man ser där på bilderna..syns du på nån bild ?
Kram Anette

Lime sa...

Hääftigt! Fomexmässa OCH Bert Karlsson i ett och samma paket :-) Få förunnat (haha). Eftersom jag själv inte kommer till Fomexmässan så är det ju kul att få se lite bilder därifrån. Ha dé!

handplockat sa...

Maria: gillade bilden hos dej bert var kul faktiskt.
Nygammalt: ja vi var ju egentligen för trötta men det gick ju bara inte att säga nej ....
Brunkullan: Min dotter ÄLSKAR lilla melodifestivalen hon var och tältade med en kompis så jag försökte ringa henne men det gick inte.. Jag smäller AV mamma var det hon utbrast när hon fick veta vad vi varit med om =)
Skrotmaja: DET VAR OVERKLIGT
Nublus: dina kändisar impar ju åxå
Lantlif: Nix varken jag eller kollegan är med på bilderna det var andra som handlade på sia samtidigt som oss =) och jag undrar verkligen vad som gjorde att vi impade på bert
han ville nog bara förbarma sig över två trötta norrländskor som hamnat i stor stan =)

Marie sa...

Vilken händelserik dag, minst sagt! Jättefina bilder.

Kram Marie

Elaine sa...

Vilken dag!
Klart man måste hänga på en sån inbjudan.........ett riktigt äventyr........
För oss som inte får gå på mässan är det bara så trevligt med alla bilder ni visar, som vi kan gotta oss med.
Ha det så bra!
Klem!

Lotta sa...

Underbara bilder!

Och vilken dag ni hade, Bert Karlsson, Carola, och allt!

Ang symaskinen, tydligen kostar den 3900 kr, och har man inbytesmaskin med sig får man den för 2900. Men jag frågade en gång till vad han vill ha för den utan inbytesmaskin, för mamma ska ha min gamla, då ändrade han sig och jag fick den för 2900! Gissa om jag blev glad! :-)

Ha en underbar dag!
Kram
Lotta

Julia sa...

Underbara bilder!

Lantliv sa...

Helt otroligt! Vlken upplevelse när ni dessutom inte bor i stockholm. Sådant här händer ju bara inte! Jag såg iallafall programmet ;-)

Mia sa...

Å hjälp vad habegäret sätter in!! Kul att ni fick tjöta med Bert ;-)