söndag 26 oktober 2008

Nu får ni se hur jag har det =)

Jag försöker ofta ställa iordning innan jag fotar... men idag ska ni få se hur jag har det denna helg, helt ostylade bilder ... jag är omringad av kartonger och bubbelplast i kommande butiken Tomtebodan. Igår fick vi så mycket gjort... Tack vit stil ;) Nu börjar jag se hur butiken tar form. Jobbade på till 21 och var SÅ NÖJD när jag kom hem ... tror det var därför jag vaknade så tidigt & ville tillbaka.
Denna morgon har jag målat hyllplan och Valterkonsoler till Pysselhörnan . Bild ett väggen där hyllorna nu hänger detta är en "innan" bild. Maken å jag hängde nyss upp, de jag målade innan det ljusnat i morse.
Beckers snickerislip+Handplockat= sant
3:e bilden i kollaget en ny zink golv hylla och i bakgrunden vårt julpapper med fransk jul text Den åkte upp på väggen där Julklappsinslagningsbordet ska stå.
VAR är BRUDARNA??? På Tomtebodan såklart ;)
Maken har hängt hyllor och skåp med mej idag & säger att han ska vara
L E D I G idag Vaaa??? vad är det för något? himlar med ögonen och ser förvirrad ut och försöker mej på en min att jag inte alls förstår vad han menar......
Mitt i kaoset bland kartonger (och gräsligt blompapper framför fönstret) står en bäddad dröm (ARMA BARN... Dottern är utan säng.. Mamma har lånat den till butiken) Knoen på sängen är en riktigt Don Juan (man faller pladask.)
Kartonger ljusslingor och virrvarr...varor överallt
Posted by PicasaTumstockar .. skruvdragare och JUL När vi tar 5 minuter så gör vi det på det enda raka Jul sättet med Julmust & Tomteskum (Rodnar) Men jobbar man på Tomtebodan så gör man...
Men i detta fall Är jag verkligen min Mors dotter hon Älskade allt vad pepperkakor Julmust & skumtomtar heter...

bild från livet i byn

Måste tipsa om något helt underbart för ögon & gom! kolla in Livet i byn`s härliga inlägg (gårdagens) på smarriga Cup Cakes... får hjärtat att slå ett extra slag =) Nu ska jag tillbaka till Tomtebodan.

8 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Hur det än är så ÄR det urmysigt!
Och du; ha en fin söndag.
Kram Lallis

Skatan sa...

Det låter oerhört roligt! Men jag förtår att det sliter en del på er...sådana gånger brukar man inte riktigt känna av när det tar stopp, man bara kör vidare...

Hoppas ni tar många pauser med både skummtomtar och julmust! Det låter urhärligt i mina öron :)

Kram,

A

Nettan sa...

Tycker det låter helt underbart! När man fixar och donar med ngt man tycker är kul känner man oftast inte ens tröttheten!...men slit inte ihjäl er!
Å tack för tipset om cup cakesen..ska genast in å kolla!
Kram Nettan

Västbacken sa...

Å vad fint det ser ut att bli. Längtar tills ni öppnar så jag kan komma och titta.
Lotta

Tiril sa...

Her var der såååå masse fint, de sengklærne så aldeles nydelige ut, hvilket merke er det???

husvidhavet sa...

Så roligt ta ledigt mitt i allt vad tänkte han på?
Så snygga brudar en sån vill jag ha!
Kram Marith

Betongänglar sa...

Hoppas ni inte jobbar så ni stupar och dottern får tillbaka sängen snart... ;)
Härliga CupCaces
Kram/Annelie

"M" sa...

Roligt att greja å måla....så roligt att förändra med färg...vilka fina tomtebrudar...de vill jag ha...och den där cupcaken...dreggel dreggel