onsdag 29 oktober 2008

Nu ÄR det mycket på gång

Nu är det händelserika dagar som stundar. idag packar jag för allt vad jag orkar - i morgon bär det av till Arcushallen då vi ska bygga vår monter inför helgens Mässa Kul. Imogon har vi dessutom kvällsöppet i butiken till 20.00
Just nu efterlyser jag våra varor från Walther & Co som skickades till oss redan den 22 men som inte dykt upp ännu. Jag vill VERKLIGEN sälja zinkhusen redan på mässan
bild från Leilas nythetsbrev
Men vad som än händer så ska jag ikväll Kl 21.00 OAVSETT om inte lastbil+bil och släp är färdigpackade inför Mässan så ska jag se Leilas nya program FEST.
PREMIÄRDAGS Den 29 oktober är det premiär för Leilas nya tv-serie Leilas fest i TV4 Plus. Första avsnittet är tillägnat Halloween och det andra Fars dag. Låt dig inspireras när Leila bjuder in till fest med massor av goda recept för hela familjen!ONSDAG 29 oktober TV4 Plus kl. 21.00ONSDAG 5 november TV4 Plus kl. 21.00

Slurp Har kompleterat från Nordal idag det sa bara slurp och då måste man beställa mera...

Posted by PicasaEn till inspirationsbild från Nordal. Är det någon av mina goa besökare här på bloggen som vet vad den dovt lila växten som påminner om klöver heter? Mamma hade en sådan och jag är sugen på en men behöver namnet!!!
Har jobbat nonstop sedan 20okt och gör det tom 8 nov men då kan ni skriva upp att det ska pussas på hela högen familjemedl ingen går säker... Barnen har höstlov och jag bara jobbar men det får jag ta igen den 8 nov.
Nu är det bara att ladda om här ska det lastas varor & byggas monter men glöm inte Lela nu i kväll kära blogg besökare... Hon har sveriges snyggaste kökstapet;)

11 kommentarer:

Skatan sa...

Håller tummarna :)

Lusthuset sa...

Så spännade och roligt det låter. Att jobba mycket med något man brinner för gör inte så mycket det är värre när det är tvärtom det är då man blir stressad...eller hur? Det kommer nog att gå jättebra. Jag skall också se Leila i kväll. Hon är en verklig favorit, en riktig vitamininjektion i höstmörkret. Bra att det är lite tips inför Halloween om det nu skulle dyka upp några små häxor eller spöken. Jag är inte så van vid sådana och därför kan det vara bra att få reda på hur man tacklar dem. Ha en skön kväll och lägg upp fötterna på bordet. Kram!!

LantlivsAnette sa...

Ojjj är det Leila på tv, jag har inte tid att se på tv..och det är absolut ingen ide att jag kikar på hennes program..jag blir bara sugen på allt gott...men när tusicken ska man hinna baka o laga allt gott !
Kanske då vi blir panscho, då bjuder jag dig och du bjuder mig ...hii..hii..
ha det gott
Kram Anette
P.s här packas det ner och upp hela dagarna..puuhh..men roligt är det..

Lallis - liv och leverne sa...

Jag tycker att det låter helt udnerbart:)
Jag ska också se på Leila:)
Kram Lallis

La Dolce Vita sa...

Blomman är en väppling (oxalis) och om du kan vänta lite så ska jag fixa ett skott - vi ses väl nästa vecka? Kram på dej, jobba inte ihjäl dej och hoppas leveransen kommer!
Marita

Småstadsliv sa...

Jag såg att min vän Marita redan försett dig med växtens namn. Själv har jag en frodig liten planta som samma vän förärat mig med redan i början på sommaren. Jättemysig =)
Det är riktiga barndomsminnen då både min mormor och mamma hade såna. Jobba inte ihjäl er nu under helgen. Önskar att jag hann titta förbi. Så nyfiken. Lova att ni tar många bilder.

Kramen! V

Maria sa...

Då syns vi kanske på Arcus!

Gnistrande snö sa...

Åh så spännande det låter!

Tyvärr missade jag Leila men får försöka komma ihåg det till nästa vecka.

Lycka till med allt och ha det så gott!

Kram

Anonym sa...

Hoppas du får tag på din leverans.. Jag efterlyser också snart min. Åhh denna väntan hela tiden! :)
kram

mig & alice sa...

Ville bara kika in och önska en skön halloweenhelg!

Kraam
Melinda

Anonym sa...

Check Out This Site

my homepage: leads for lawyers
My page - leads for lawyers