måndag 6 oktober 2008

Tjii fick jag!!!

Tji fick jag (del1) Jag var lite pirrig i magen! att handkrämen skulle vara "för dyr" i butiken men nu fick jag (tidigt i morse då jag tassar omkring på jobbet) fylla på "blåbärspaj" doften den var helt slut bara proven låg ensamt kvar. Kul! nedan är det burken på högkant i mitten.

Redan inför vårmässan när jag ville köpa hem böcker - så hade jag tanken att man kan knyta ihop varorna - bok och sak, i samma tema, kommer sådana förslag och "paket" i Tomtebodan Här ser ni några förslag... Spa skålen i emaljerat, Badsalt, Handkräm, Spaboken, go tvålar vanilj eller mjölk.

Nytt för gården utomhus & fåglarna Hög pinne som sticks ned i marken med hjärta där du sticker igenom ett äpple med den vågräta pinnen, sedan har vi packat upp "nöt cafe" för fåglarna och "resturang" för fågelfrö. visst var de snygga!?!

Badsalt "Hate House work" ett avslappnade Badsalt, go doft och cool förpackning. (fler sorter kolla in Tomtebodan) Svarta trädet från Walther & Co, hjärta i blank plåt (finns även i vitt ) från Kate W, snart är det Fars dag så här finns det en sten för honom "kära Pappa"

Posted by PicasaVåningsfat med kupa & Pyssel de lux boken "hel skön" The "Herr Anderssons Piga" lite punchig eller ja vuxen go lukt (har inte provat det ännu)
Men på tal om Herr Andersson.... Tjii ficka Jag (del2) I lördags skulle vi till vännerna på middag.. ooops ! då kommer några av mina tjej kompisar dit och kidnappad blev jag! Jag såg ut som ett frågetecken - jag fyllde inte år eller så ... efter långa omvägar och visning av bla gården där filmen "grabben i graven bredvid spelades in" så hamnade vi i en stuga där vi åt & drack gott. Behöver jag säga att vi surrade hela natten. Vad var nu detta? Jo jag är inge "Mö" längre så det fick bli en "Hippa" ska blogga om stugen senare. Tack för en härlig överraskande lördag Anneli, Marina, Agneta, Sussi, & Anna. KRAM PÅ ER det var så hel mysigt det gör vi om tycker jag. Så kan de gå när man blir Herr Anderssons fru.

15 kommentarer:

Annas skattkammare sa...

Fina saker du har fått in till butiken, fågelhusen har jag tittat på länge och suktat..

Låter som ni hade en skojsig kväll på din hippa, vad paff du måste blivit!
Ha det gott! Kram /Anna

Guldkant På Livet sa...

Jäklar så mycket fint du har i butiken, det märksa att det är just handplockat, du väljer med rätt! Men va svårt att shoppa inför våren, måste ju vara nog så tufft att välja " rätt" inför julen, det gäller att ligga stget före minsann...Nu ska jag kika mer i din fina blogg! Tjingeling!

Ann-Catrin sa...

hejsan!!

blir alltd helt sjuk av att titta in här på allt fint!
Du väljer rätt med fingertoppskänsla!!
kram
A-C

Nublus blogg sa...

Härligt med en överaskningshippa, den är du värd!

Tack så hemskt mycket för den fina awarden och de snälla orden. :)

Roligt att se hur lika vi tänker när det gäller att pussla ihop saker. Pyssel De Luxe är en favorit här också.

*kram*

Classic Style in City sa...

haha va roligt med hippa...ja så kan det gå..som vanligt visar du fin fina saker..pysselboken ser spännande ut..

Lallis - liv och leverne sa...

Oj vad mycket fint:)
Jag blir ju helkollrig och jätteglad bara av att SE dem! *ler*
Ha en fin dag.
Kram Lallis

Guldkorn i min vardag! sa...

Ryktet går på "boin" att ni har fått hem massor av trevligheter på butiken. Kul att tomtebodan kommer igen, såg en liten förvarning om det i fönstret när jag passerade, me like ;-)
Kram Ulla-Bella

Vita ljuva tankar sa...

Denna butik verkar vara som gjord för mig massor av gott the, underbara böcker och vackra
ting!:-)

Kram Linda

husvidhavet sa...

Nu har jag bestämt mig
-Jag kommer på stört och hälsar på dig! Butiken menar jag..... det är så fint i Tomtebodan och flera saker står på min önskelista redan!
Hur ska man kunna vänta till november!
Många kramar Marith

Lie sa...

Men hur mysig verkar inte din affär vara :) Jag kommer brummande till älvsbyn så fort du öppnat tomtebodan.

Ha det toppen!

Tesan sa...

Hej!
Ville bara lämna ett litet avtryck och hälsning. Jag kommer inte riktigt ihåg hur jag hamnade här men gjorde min dagliga surfning på massa bloggar och vipps så hamnade jag hos "landsmän" :-) Jag är älvsbybo i själ och hjärta men bor sedan snart 6 år i Gbg. Du har en jättefin blogg. Kika gärna in hos mig, har precis startat min blogg men det tar sig!!

Skatan sa...

Du är inte lite fyndig du :)

milly Garden sa...

Du kan maila henne! Så kan du få pris och beställa om du vill.


Kram Marina

Hem och Lycka sa...

Å så mycket fint..

Du har nåt att hämta hos mig.. kram!

Livet i byn sa...

Mitt älskade svalpar hade gillat dom där matarna för småfåglar. Fast de är nog långt härifrån nu vid det här laget...

~Livet i byn