torsdag 16 oktober 2008

Packar upp dag & natt =)

En Hel pall från Danmark ;) Bla denna "fågelbur" 439:- som jag tände ljus i här på morgonkvisten... Tidigt och jag hade inte tänt i butiken så det är lite skymning på bilderna
Meeen Alltså! jag har länge velat att vi ska sälja Yankee Candles... men hade jag vetat att det var sådan strykande åtgång så hade jag slagit till tidigare... igår kom tredje leveransen sedan första ordern i september... jag inser att ska vi sälja på mässa & på tomtebodan i Jul åxå så lär det blir en till.. jag har nog varit för blygsam! igår kom några "nya dofter"
Bulliga ganska stora WC bokstäver från Bruka (tänk i Januari då det är mässa får jag besöka deras showroom för första gången i frihamnen i Stocholm (samma som SIA´s område)
Idag ska jag unna men det här lilla fatet som blir "karamell schnyggt" till mitt STORA fat Insåg när jag var till frissan i går och tonade håret att jag inte "unnat mej något" Bara åt mej själv sedan jag var till frissan sist..
Känns som om jag bara har jobbat det senaste 4veckorna (men jag klagar inte skulle inte vilja byta bort mitt jobb mot något...) men idag ska jag unna mej fatet på fot med kupa =)Posted by Picasa Små spegelhjärtanen(de är snart slut) finns i två färger klar och rökfärgat...

Men alltså (dagens 2:a Meen alltså idagens inlägg) Nu får jag ta igen det jag skrev nyss OOoops jag har ju beställt från Bon Aparte det kanske kommer något lite paket imorgon

Många klänningar /tunikor blev det... tror ni jag blir en tant i den här till vänster? Ska i väg på Tomtebodan efterlunch idagarna nalkas en STOR leverans Från Bloomingwille och jag måste få undan så att allt rymms...
Pirr det nalkas 30års jubileum på butiken.. kvällsöppet 30 okt & sedan MÄSSAN Pirr det är så mycket på gång... Kramen på er EVERYHOPA

12 kommentarer:

Skatan sa...

Hej!

Jag blir sjuk på både fågelburar och vackra kläder...tänk vad man kan längta innerligt när man inte kan rymmas i annat än de där gravbyxorna och den där tunikan som ännu inte har spruckit i sömmarna ;-)

SUck...snart :)

Ha en fin dag!

Kram,

A.

Willewira sa...

Oj, oj, nu spritter det i shoppingådran... Och plånboken darrar av oro...

Vad mycket fint du visar!!! Vill handla!!

Hoppas du får lite lugn och ro snart... Fast packa upp fina saker kan väl inte vara så betungande... ;) Jag byter gärna med dig!

Ha en underbar dag!
KRam Willewira

Guldkorn i min vardag! sa...

Halloj i kartonghögen, vilken lycka att få packa opp och vara försteman på plats ..
Längtar till tomtebodan öppnar..
Schnygga käder...
Kram Ulla-Bella

Livet i byn sa...

Du kan aldrig bli en tant i vad du än sätter på dig, tro mig!! Jag ser att vi har lika smak...den svarta var jag väldigt sugen på. Ska bara prova ut vilken storlek jag har av deras kläder innan jag beställer mer. Hoppas jag får paketet snart.

Det verkar som om du har mer än fullt upp, du kommer väl ihåg att vila mellan varven...?

Du får med säkerhet se stövlarna live inom kort :0)

~Livet i byn

Lockas lilla längtan sa...

Oj så mycket fint! Ja ljusen är härliga! Jag förstår att de säljer som "smör i solsken".

kram veronica

husvidhavet sa...

Tar du det någonsin lungt?
Man ska vara rädd om sig även om jag förstår hur fantastiskt kul det är att packa upp. Någon ska ju sälja grejerna oxå!
Du visar alltid så himla fina saker! Skulle vilja var en husmus och snoka omkring och bara andas in atmosfären av fantastiska saker... Suck!
Kram och ha en skön helg/Marith

kustnära sa...

Tjohej, bland alla kartonger och vackra saker!
Man blir ju ha-galen när du visar allt fint ni får till butiken.
Bra att du unnar dej något ibland och inte bara säljer bort allt, men tänk även på dej själv när det gäller vila och återhämtning.
Hoppas kläderna du beställt passar och du blir nöjd, kram på dej!

Nublus blogg sa...

Jag hoppas att Colonial Home säljer lika bra som YC. :) Fick hem några fler vax och votiveljus idag. De luktar så gott!

Vi blir aldrig tanter, vi fantastiska tjejer med fantastisk smak blir på sin höjd panter-tanter! :)

Idag kom mina saker från Madam Stoltz. Härligt! Och Lisbeth Dahl är på G, så nu börjar det lossna. Måste göra iordning barnavdelningen nästa vecka!

*kram*

Maria sa...

Tycker att Bonaparte har mycket vackra kläder!!

La Dolce Vita sa...

Häärlig fågelbur! Och snygga kläder, jag gillar deras stil, du kommer INTE att se ut som nån tant!
Hoppas du har flera burar hemma...
Kram Marita

Småstadsliv sa...

Du, det är jag som ska tacka!!!
Du är bara så bäst på att hitta schnygga saker som jag får förmånen att släpa med mig hem. Var skulle jag annars hitta dem?
Och hur skulle jag annars få något kuligt att göra?

Vi ses på lördag!
Kram, nu ska jag på date :)

Moas sa...

Åh.. så mycket fint du visar den där fågelburen var ju underart söt.. suck.. =).. Ha en skön helg och jobba inte fööör mycket.. Monica