tisdag 24 november 2009

Det händer saker i vårat HUS

Hej alla bloggvänner jag måste bara be om ursäkt... lovade köksbilder redan i lördags men jobbet slukade mej och sedan kom griseknoen och tog mej ... Nej jag vet inte om det är INFLUENSAN, men jag är helt däckad, så sjuk det är jag... Tänkte visa några bilder (vi är långt ifrån färdiga)
- Maken hade två veckors semester planerat för detta men pga att det hände jobbiga saker för oss och vår dotter så gick hela första veckan till annat så nu ligger vi lååååång efter.

Vi budget renoverar men ack vad lycklig jag är ... allt är bättre än den gamla "Looken" Skåpstommarna har fått BECKERS ;) Kulör Renlav. Skåpluckorna har vi lämnat in och de har fått samma kulör. Nu är den syrabetsade "bloody sweedish furu" ett minne blott.

Porslinshoen har vi köpt för två år sedan men nu är den på plats. Bänkskivorna kommer från Ikea och är Svartgrå spräckliga! (jag veeet totally crazy för att vara mig) Till min stora lycka var bänkskivan 1cm tjockare än den gamla (var tvugen att ha den tjockleken pga gazzzol häll i köks ön) Såååå till min stora förtjusning (maken hade otur) blev det nytt kakel. Snyggt och till bra pris på Interiör & Design (så klart;) )

På andra sidan köksfönstret (som vätter ut mot trädäcket) ville jag inte ha kakel ovanför arbetsbänken - så jag fick pärlspont *yeaey* (nu kan jag spika upp saker där)

Älskar denna lyckta den ger så fina ljus skuggor! Kommer Fleeera modeller (hoppas jag) Denna vecka till Handplockatbutikerna.

Här ser ni en del av köket i Målarlampans omilda sken. Som ni ser så ligger glasrutorna till överskåpet i en korg på bänken och det fattas hyllor OCH FIX men det nalkas kök i alla fall.

Igår kopplades vattnet på i köket så nu kan vi diska i diskmakinen och förhoppningsvis så kopplas Elen till häll och Gasolen till gasolhällen så vi kan LAGA MAT åxå.

I skrivande stund river maken en halv mellanvägg i sovrummet. Dubbeldörren in dit, är på plats så han "dammar inte ned" Hela huset längre. Men jag får mej en föraaaaning hur han kommer att de ut i grått hur (just nu är hela han jämt grå )

Nu ska jag sova en stund - om det går i allt oväsen - Jag måste repa mej snabbt det stundar JULSKYLTNING Makens jämna födelsedag på lördag m middag på Cafe Rävasten.
(Partajet är flyttat till Juldagen och då Måste vi vara färdiga här hemma vi vill ju Ja - Ha lite Julefrid)

9 kommentarer:

Småstadsliv sa...

Meeen HALLÅ! det är ju inte samma KÖK! Så KALASsnyggt det blir!!! Jag förstår att du är nöjd. Era furuluckor är numera ett minne blott. Å bänkskivorna till är ju bara så perfekt. Precis i min smak!
Mera bilder tack!

Kram Vero

Ingrid sa...

Aha, hur snyggt som helst :0) Nu är du väl supernöjd, det vet jag att jag varit.

~Ingrid

Willewira sa...

Det blev ju bara såååå snyggt!! Och jättekul att se då jag går i samma tankar.... Vi har nämligen samma *pip* fula syrabetsade furu i vårt kök. Suck!!

Nu vet jag med säkerhet att det inte kommer se sämre ut i alla fall :)

Tråkigt att ni har influensa... vet allt för väl hur man kan känna sig. Krya på dgi!!!

Kram
Willewira

Hem och Lycka sa...

Å så fint det blir!

kram

blandet-landhandel.dk sa...

For himlens skyld et flot køkken!!! Send mig din adresse, så flytter jeg ind :-)

Kh Katinka

vitstil sa...

Men sååå snyggt ja är såå avundsjuk ,ja är så avundsjuk=)

Smycka dig sa...

Heej så underbart snyggt och så efterlängtat för er, jätte kul.
jag älskar uttrycket "ful furu"

Vi får väl mer bilder att gotta oss på:))))

ha det
kram Lotta

Vittblandat sa...

Men guud vad snyggt ni gjort!!Vi har oxå bloody sweedish furu till köksluckor!Han är ju helskön den gode Simon när han säger så!!Alltså vilken oerhört snygg kulör ni valt, och så himla fint med bänkskivorna!Tråkigt höra att ni inte är kuranta, krya på er!
Kram Katja

Designe sa...

Det ser superfint ut! KUL! Förstår att du är nöjd! Kram :)