fredag 20 november 2009

En glad mört =)

Har anlaggt ny stil redan igår ..... Ny look ..... Kallas Mört stilen! ("röda ögon" ;) ) den får man inte utan ansträngning, =) om någon blir brutalt sugen på den looken så kan jag mot en go kram erbjuda kuren "lagerarbete nattetid" Har saknat Er och längtat efter bloggandet men till min stora lycka har vi renoverings kaos hemma "Pimp my darlings KÖK" (maken är Grym vid spisen) och på mina små smultron (butikerna) råder full Julförberedelse och inför skyltsöndags (nästkommande söndag) förberedelse. Därför har jag inte bloggat så "rikligt" som jag brukar.....
Törs jag lova mini kaos bilder från köket i morgon ? Ja jag kanske törs göra det om ni "tål" lite kaos... och vi är på lååånga vägar färdiga men maken hämtar luckorna i Luleå idag kl 15.00. vi har fått så mkt fint i alla butiker .. det är så K U L.

Bilder idag fårn leverantören som lovat storleverans nästa vecka! och då kan vi EGENTLIGEN kalla oss Mäklare... för då kan vi sälja Hus ... ZinkhusVad hittar ni på eller inväntar ni bara FREDAGSMYS?.

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Har mailat dig, men jag är lite förvirrad för jag jobbar inte i helgen utan nästan helg. Sorry!! Men du kan ju kika på det jag frågat om ändå?

Låter spännande med ert kök men mörtögon...fniss!

~Ingrid

kardemumma sa...

Hej mäklaren!
Känner igen mig i röda trötta ögon med mjölsäckar (påsar)under. Även om det är den skojjihgaste tiden så känner man sig lite mör!!
Kram på dig!

vitstil sa...

VISA bilderna ,VISA bilderna,HA HA

Reko Stil / Emma sa...

Fniss, känner igen det där med kaos och renovering - svårt att få till bra bilder då, i alla fall som man själv är nöjd med :)

Husen är zuper söta ;)