lördag 7 november 2009

vilken vecka

hjääälp jag har ju "för farao" inte hunnit att bloggga alls - jag har verkligen två mycket intensiva veckor bakom mej nu... Startat ny butik, byggt, jobbat i. och rivit monter på mässa, packatupp och rustat fram julen - beställt varor och dygnen har varit för korta.
Denna goding ska få följa hem på Västanäs (om den finns kvar i Älvsbybutiken) Jag ska nämligen jobba där i kulisserna med att lägga ordrar idag K U L! i morgon börjar vi dessutom med söndagsöppet 12-15 så nu har Älvsbybutiken öppet ALLADAGAR FRAM TILL JUL!
Denna skål på fot och porslinssiffrorna har vi åxå packat upp i veckan - vill handla massor men kaoset hemma gör att man inte känner riktigt för att köpa hem. men efter denna helg kanske vi kan börja få lite ordning på hemmet.,
Vi har varit tvungna att flytta fram Makens stora födelsedagspartaj eftersom vår renovering av huset har stått stilla under denna intensivperiod på jobbet (har knappt varit hemma alls. Men i eftermiddag efter jobbet så ska det börja hända saker.

Denna enkla snygga jul handuk finns på HP Älvsbyn
fin
Igårkväll var vi & några vänner på konf på PiteåHavsbad (Fastighetsägarföreningen Norrbyggdens i Skellefteå hade års möte) sedan blev det go middag och Wallmans salonger, gott och som det stod på serverings personalens tröjor i sann Pite anda (från radioprogrammet "Mammas nya kille" och Patriks favvo ord) Schwainigt Roalit (svinigt kul)

mellan konf och middag hannnn vi förbi HPP (Handplockat Piteå) levererade ett nytt smyckes ställ, Nu finns Ziz smyckena i Piteå. blev så förvånad ! vilken PULS det är i Pitebutiken Tjejerna där gör verkligen ett toppen jobb.

Idag ska jag fortsätta att packa upp LALO smycken
jag hade tre nya på mej i ha en toppen går kväll de är bus läckra
Ha en TOPPEN lördag och ge inte upp jag kommer att fortsätta blogga den senaste tiden har bara varit brutalt intensiv.

2 kommentarer:

Västbacken sa...

Kram

Margie sa...

The heart cushion is really beautiful. Hugs, Margie.