fredag 29 januari 2010

Pastelligt!

Vi har sol och klar blåhimmel men mycket KALLT idag så det känns lite svalt att visa dessa just det svala färger.... som verkligen de flesta leverantörer hade anammat!

Här går verkligen budskapet fram - Pastell i helhet! jag var inte menalt förberedd på detta men innan mässan var över så var det hur naturligt som helst! (efter 4dagar så hann vi verkligen bekanta oss med vårens och sommarens teman!)

Mässbesöket gjorde att vi verkligen började längta efter sommaren!

Jag tror jag har varit i en svacka utan att jag vetat om det - men igår kom DRIVET och energi tillbaka jag var så brutalt nöjd med arbetsinsatsen i går kväll När Piteå butiken stängde efter flyttreans sista dag (kl 18)så lastade maken och dotra å jag lastbilen full med inredning och sedan hann vi lasta UR allt dessutom!

Nu ska jag åka till Skellefteå för att göra inköp av en leverantör sedan på hemvägen blir det ett lass till med inredning och miljöer från Piteå butiken...

kram på er Kul att ni kikar in !

3 kommentarer:

Anette sa...

Jättetråkigt att det är stängt....hoppas verkligen på en nyöppning.(annars blir det många resor till Älvsbyn;))

Kraaaam Anette

Åsa sa...

Hej hopp!

Visst kommer ni tillbaka snart???
Längtar.....
Finns ju ingen Butik här i Piteå som liknar din ljuvliga!
Ha det gott.
Hoppas vi ses snart.
Kram Åsa

kardemumma sa...

Hej goding!
ser ut som vi kommer iväg alldeles snart.Tänkte bo de sista 3-4 nätterna runt Phuket för shoppingens skull. Har du nåt väldigt bra boende så tar jag tacksamt emot tips.
Stor kramen Carina