fredag 21 november 2008

Christmas extravaganza

Tiden går verkligen snabbt den 5 november fick vi inbjudan om förhandstitt på Blomingvilles vår & sommar katalog. Våren blir jag inte sugen på förrän i februari ... jag vill först åka slalom och njuta av snön.
Sedan känns våren långt bort när man i kväll ska med sina revyvänner på Julbord hen helkväll på Western Farm som klingar med namnet Christmas extravaganza, Jag brukar sällan gå ut och äta julbord men det blir nog festligt.

Orna Lalos mycken gör mej på så gott humör! jag blir GLAD av dem, jag tror att det beror på att de påminner om GODIS - jag vill nästan BITA i dem.
Halsbanden kan jag ibland tycka är lite dyra men jag gör ofta hängen av Mobilsmyckena & nyckelringarna. De är så snygga på en storöglad kedja.
Det nedre väsksmycket ska köpa idag då jag redan köpt ringen i samma stil. Kan användas som väslsmycke eller nyckelring men jag ska haka på den på en kedja;)

Min busiga ring. Många armband sitter ihop med en liten silverkedja och någon bokstav eller ord i silver...

Nyckel ring eller väsk smycke. Posted by Picasa Orna Lalos smycken kan du köpa på mina jobb: Br Öberg Interiör & Tomtebodan
Nu ska jag fira en hyresgäst IcaPärlan firar 35års jubileum idag så vi ska fira med blommor (jag minns då jag var 3 år och jag var in på et T O M T Ica innan inredningen hade kommit. Jag höll pappa hårt i handen... och lokalen var ENORM. Sedan kom jag storögt hem till Mamma och sa - Mamma, mamma dom har dörrar som BRESAR och Stänger - Bresar och stänger (jag hade aldrig tidigare sett dörrar som öppnades automatiskt.) Sedan minns jag att de hade en kalle anka som man kunde köpa en åktur på.
Nu kom Julvarorna från Nybom & kollen som ska till tomtebodan + mina favorit doftpåsar... Simma lungt DET ÄR FREEEDAG

5 kommentarer:

envilsenloppa sa...

Vilka läckra smycken , underbara !!
Undra om tomten kunde komma till En Vilsen med en sån där fin ring med silverkedja ????
Måste genast gå och fråga honom ...han ligger nämligen på soffan här brevid och läser aftonbladet ;-)
Ha en trevlig helg !
Kram/Lotta

Lallis - liv och leverne sa...

Kan man säga; urläckra!
Kram Lallis

Betongänglar sa...

Vilka härliga smycken;)
Kram/Annelie

Ippibacken sa...

Det lät kul med vårinspiration, men nu måste vi först göra juligt. Men jag vet att på annandagen börjar jag plocka bort julpynt och drömma om våren.
Mvh Susanne

Västbacken sa...

Vilka fina smycken :)
Ha det bra
/Lotta