måndag 24 november 2008

Nu ska det Julskyltas ;)

Vilken helg - vi har haft kul OCH jobbat, måste erkänna att jag är lite trött idag... Men det är en intensiv vecka så det är bara att Ladda om...
Denna vecka ska jag Julskylta 5 fönster på kvällarna efter jobbet. Så om ni kör förbi ett skyltfönster och tror det är solförmörkelse (ring inte någon forsknings stab för att anmäla naturfenomen) Det är nog min nätta bakdel som täcker skyltfönstret.
Som sagt lite sliten efter en hel helg! Julbord med Revyn på fredag & törs jag berätta... Min man är ungdomsledare i fotboll så Idrottsföreningen bjöd på Julbord på lördag... så jag kan väl säga att jag har fått smaka på Julen denna helg! Mums OCH Trevligt sällskap.
Igår hade jag fullt upp på Tomtebodan Söndagar är verkligen en rolig dag att jobba fick hjälp av Ingrid & Anneli (de åkte på att rycka in och jobba lite då de hälsade på TACK! få se om de törs kika in fler gånger då de åkte på att hjälpa till;)

Vi har fått känna på vintern ordentligt denna helg -17 grader och nu kommer snön ordentligt... Nu är jag REDO idag (om jag kan sluta idag då jag tänkt skulle jag vilja börja göra Jul utomhus.)
bilder i dag Toast & BHG
Vi säljer fina "pinnar med krok" för att hänga lyktor på de kostar från 25:- och man måste inte hänga lyktor. Sedan gillar jag korgar i metalltråd som blir fina att ha utomhus... Jag har jagat en zink låda med fyrkantiga lufthål i, de fanns för flera år sedan på en av våra blomsteraffärer men jag slog inte till nog snabbt.... ÄR det någon som har en eller två och vill sälja dem??? Skulle vara kalas snygga på vår STENMUR. Men jag tröstar mej med House doctors olika zink korgar i väntan på att jag ska få tag i de där fyrkantiga lådorna. ska söka bild så jag kan visa vilka jag menar... en annan dag

Nej nu ska jag söka reda på några klädnypor så jag kan spänna upp påsarna under ögonen kavla upp ärmarna och få något gjort på jobbet.
KRAMEN EVERYHOPA.

7 kommentarer:

Västbacken sa...

Visst är det härligt med all snö :) Nu har vi vinter på riktigt. Vilka härliga vinterbilder du bjuder på.
/Lotta

Lockas lilla längtan sa...

Ååå, så härligt det låter! Här har snön vräkt ner i natt och det singlar fortfarande ner stora flingor.
UNDERBART! Hoppas det får ligga kvar...

Kram Veronica

envilsenloppa sa...

Uj uj uj , din stackare och stackars kaninen oxå !!
Underbara bilder , kan tyvärr inte bistå med ngn korg :-(
Kram/Lotta

Livet i byn sa...

Åh men du, så lätt blir du inte av med mig ;0) Det är ju bara så himla kul...

~Livet i byn

husvidhavet sa...

Haha vilken bra bild på kaninen
-stackarn har huvudvärk....
Hoppas du inte behöver klädnyporna utan tar dig tid att vila lite.
Julbord är så mysigt när man får gå och plocka massa godsaker.
Min kompis har varit till er i tomtebodan i helgen och hon tycker som mig att det fanns massor av fina saker!
Ha det gott, Kram Marith

kustnära sa...

Tjohej, hoppas du håller dej vaken. Annars får du gå ut i kylan så piggnar du nog till. Hoppas du får tag i de "rutiga" blomlådorna du efterlyser. Jag har dom själv vid vårt uthus och dom är så fina att pynta i. Há nu en bra vecka med all skyltning o.dyl. Det kanske kommer något smakprov/bildbevis i bloggen..?
Tack för all inspiration och underbara blogg, kram

Skatan sa...

Underbart det där med bakdelen ;-)

Gillar bilden...så där känner man sig emellanåt. Utslagen och med slokande öron ;-)

Kram!