torsdag 6 november 2008

Lite rörigt

Fniss... Typiskt kvinnligt!?! Nu är vi TRE Qwinns som "dragit hit" diverse "rekvisita" tänkte jag någon gång vid halv elva i går kväll. Tack för lånet Susann - Bord (pluralis) Stolar, fönster med hönsnät mm & Eivor...
Det är rörigt men butiken tar form i går åkte vita trädtapeten upp och det blev "utomhustema" och lyktor här. Denna del går ihop med min Cliffhanger från tidigare...
Det blev ett växthus av gamla fönster runt ett skyltfönster. Ett Växthus som kunderna ska gå in i tycker vi;) Tack för lånet Eivor ;) En pärla som INTE låter nära & Kära slänga sådant som kan vara bra att ha senare... (känner igen mej) Tur att du höll i dessa fönster & räddade dem från alla rensar och slängturer. Nu får vi låna & njuta av dem.
Gillar nya skylten Cykelparkering. Den finns med texten God Jul , WC & Merry Christmas åxå ;) Dessa kan du redan nu köpa i avdelningen "Huset" på jobbet.
Posted by Picasa Ni vet de där så pärlorna som förgyller en vardag & tillvaro... vad ska man ta sig till utan sådana? En kompis åt mej ringde i går förmiddags då det känndes lite övermäktigt ( tänk att man tvivlar ibland ) Men då finns det inget som gör mej så glad som vänner som bara ERBJUDER sig utan att man frågat.. -Duu jag kan komma förbi ikväll och se om Du behöver någon hjälp ikväll om du vill! Naanelää Du räddade min förmiddag & dag igår TACK.

Igår sa vår son då han såg glöggen (han älskar glögg) Men mamma NU HAR NI JU GLÖGG då är det väl ändå bara att ÖPPNA (butiken)!

Nu är det bara hoppas på Soff leverans i dag och enda smolket i bägaren är att min man jobbar Natt så jag MÅSTE vara hemma kl 22.00 så längre än så kan jag inte jobba. Nå ja! Ny dag Nya möjligheter... Imorgon kl 12 öppnar vi en till butik Färdig eller inte färdig DET ÄR FRÅGAN.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Kära nån vad ni jobbar- Duktiga!

Visst är det lycka att ha sådana vänner som ringer till en fast man inte bett om hjälp. Det är äkta vänskap det.

Vad mycket fint du visar. Jag vill bara komma dit och njuta lite ....

Kram Lena

Leamarlené sa...

Vad kul att få öppna en butik. Skulle själv vilja vara med från början och dekorera...och tänk bara att få stå där. Vilken dröm...och du har uppfyllt den.

Lycka till, hoppas att det går super bra.

kram,Marlene

"M" sa...

Gud så mkt fint...man blir ju alldeles yr...fint

Gnistrande snö sa...

Så spännande, så kul att få följa öppnandet av den här butiken.
Underbar kommentar av lille sonen :-)

Lycka till med allt!

Kram
Katarina

Jema Rose sa...

Det blir så FINT!!!

: )

KRAM, Jenny

<3

Gårdsromantik sa...

Klart ni kommer att bli klara i tid!
Det ser ju urmysigt ut.
Skrattar gott åt det där med rekvisita - har samlat på mig en massa - så det ryms nog inga varor...

Det där med glöggen var ju så bra! Klok kille.

Kram Maud

Lallis - liv och leverne sa...

Mycket att stå i . Men det kommer ju att gå kanon:)Och så mycket fint!
Kram Lallis

Nublus blogg sa...

Klart att butiken är färdig, ni har ju glögg! :D

Det blir jättefint!

*kram*