tisdag 3 mars 2009

Hyllremsor i zink

Nu är jag just hemkommen tillbaka på jobbet efter ett morgonmöte med köpmannaföreningens " idé grupp" vi träffas första tisdagen i varjemånad och spånar i hop lite... Idag planerades det för helgen 20-21 mars då det är dubbelaktiviteter här i byn SM på skidor & SM i skotercross. Då ska butikerna ha kvällsöppet fredagen den 20/3 till kl 19.00 det blir invigning och annat kul. Hotellena är fullbokade och det kommer "utsockensblod" till byggden. Kul när det händer något Extra

Trogna besökare här på bloggen kan inte ha undgått att min favorit Tapet leverantör heter Sandbergs Tapeter. Jag kan inte låta bli och visa en bild till idag igen. De har en gratis provservice där du kan beställa 10 olika tapetprover hem i brevlådan sedan besöker du din lokala färghandel *blink blink* och shoppar loss

Oj vad jag har väntat... en av våra leverantörer har inte visat sina nyheter men nu när mässorna i Danmark & tyskland är över så har de minsann ordnat lite bilder på nyheterna.. Kul Denna bänk gillar jag ( jag är svag för bänkar i vitt/grått)

Deras skyltar säljer bra här är en av de nya "Home Sweet Home"


Dessa föll mej verkligen i smaken! hyllrämsor i zink, fint runt ljus eller som här på en bordskant eller så klart på en hylla på vägg eller tänk er i ett vitmålat skåp ;)

Förrgår så tappade vi en mycket liten familjemedlem, en av kullens 6 kaninungar överlevde inte.. vi hoppas det går bättre för resterande lilla skalan som nu är en vecka. Tänk om en och en halv vecka då börjar de kanske krypa ur boet och då är de ju så "karamell snygga" att jag önskar att man skulle kunna ta "vård av karameller" så man bara fick vara hemma och njuta av ögongodiset.

Nu har det börjat droppa in nyheter så jag måste verkligen fota och visa Er gobitarna som finns i butiken. Ha det bäst

9 kommentarer:

Skatan sa...

Hej!

Hyllremsor i zink låter ju riktigt spännande! Skär man sig mån tro? Hm...hoppas inte ;-)

Lycka till med utsocknesbesöken!

kram,

Anna

annashusidingtuna sa...

Hyllremsorna i zink är ju absolut fantastiska!!Vill ha!!!
Går man in på Sandbergs hemsida och kan beställa prover eller?
kram Anna

HEMMA HOS LINNÈA sa...

Hallo

Vilken häftig idé med hyllremsor i zink...du vill inte tala om vilken leverantör?
Tycker jättemycket om din sida...du skriver så mycket bra.
Ha en fortsatt skön vecka
Kram Liselotte

Viola sa...

Hejsan, aldrig sett zinkremsor tidigare, verkligen helläckra, skulle jag gärna vilja ha...vilken längd är det på dom man köpter...hoppas du haft en bra dag, kram

Önskedrömmar sa...

Instämmer: VILL HA ZINKREMSOR. Det bara skriker av ha begär. Var får man tag på dem, vilken är leverantören, kan man beställa dem av dig, vad kostar dom, köper man per löpmeter eller vad...? Berätta!!!!
Hoppas ni får skoj under SM-dagarna. Slår vad om att ni kommer tycka det är skönt när alla "utsockenes" åker hem igen;)) Ser fram emot fler bilder på nyheterna, med risk för fler attacker av akut habegär.( tror ni att det finns någon medicin mot det eller?)
Kramar Maria

Flaggduken 2 sa...

Hejsan!
Tack för att du delar med dig av ditt vackra hem & inspirerar.
Bjuder dig att kika in i min nya blogg.
http://flaggduken-2.blogspot.com/
Varma hälsningar
Petra Spännare på Flaggduken 2

Anonym sa...

Hyllresmor av zink, bara rubriken gjorde mig nyfiken.

De ser ju jätteläckra ut, sådana vill jag ha.

Kan man beställa?

Kram Lena

Önskedrömmar i hvitt sa...

Jag har en utmaning till dig på min blogg. Anta den om du har lust och tid,
kram Maria

LantlivsAnette sa...

Åhh vad fina saker du visar oss..
Näpp, vi ska inte var med på någon mässa..du må tro att det har ringt från alla möjliga håll o kanter o vill ha med oss, dom har sett oss i den där företagar tidningen..
Men himmel, hur skulle vi få det att gå ihop på bara två personal, jag o syrran, när butiken är öppen alla dagar, man får inte stänga, inte en sekund då man är i en Galleria, då du, då får man böter...men det är bra, det var det vi ville, komma dit alla butiker har samma tider !!
Ha det gott
Kraam Anette