lördag 21 mars 2009

Jobbar lördag & Kalas

Nu är det Påsk på gång i Glasbutiken
Coolaste påskhararna? som du dekorerar äggen med... snygg rumpa eller hur!
Denna morgon var jag ned på jobbet tidigt 05.55 ibland är det inte så socialt att vara morgon pigg! tidigt upp kan göra att man somnar alldeles för snabbt på kvällen i soffan! det hände mej igår kanske därför jag vaknade kl 5 i morse. Jag jobbade sju till halvsju igår kanske därför jag var så lättsövd ;)
Vår i glasbutiken, det är verkligen kul att jobba när man får packa upp nyheter och fixa & dona.
Idag ska jag och min man jobba på butiken, Jag ska bryta min favvo kulör "Renlav" som jag ska måla på några väggar i morgon om jag får som jag vill. Det är kul att jobba i butiken jag myser verkligen då jag får jobba med "sälj".

Som ni ser så anlände igår massor med Påsk saker från Danska leverantörer som vi inte handlat av tidigare... idag ska jag packa upp det vi inte hann i går.
Ingen Påsk utan påskpyssel Eller hur!


Plåtmuggar i Petrol med cremefärgad insida nåt för balkongen eller med på pimpelfisketuren?
Dottern pimplade i går på sin friluftsdag och kom hem med två fina rödingar... Pappan mumlade något om att" hon brås på mej när det gäller fiske" och log nöjt.
Mera nytt på Butiken Marimekko inspirerade presentband Petrol och Turkosa omslagspapper i konsument förpackning. Tänk vilka vår snygga paket det kan bli. Nya snören i vår färger.. och snygga påskharen med "ledade" ben sitter och väntar på Påsken på ett fat på fot i zink. Vita påskägg som kan målas delbara för att gömma godis i 10:- 15:- eller 20:-
Billigaste vägg och möbelorden någonsin??? 5 olika i en förpackning à (håll i er) 49:-
Bjuder på en lite mörk kvällsbild hemifrån.. Ni myser väl än av ljus på kvällarna. Jag älskar mina vita lyktor (som jag fått i jul och födelsedags present av bästa polarna - Tack njuter av dem varje kväll) Serien är köpt på indiska och är matt vita... Den stora ljuslyktan i zink på lillskåpet har jag köpt av Lotta på Ale Kvarn likaså det stora golvzinkhuset. Skåpet har jag köpt av Vit stil. Krukan och blomman fick jag när jag fyllde år av en annan bästa vän... så tittar man inte på tv´n till vänster kan man vila ögonen på dessa godingar hemma hos oss (tack vare goa vänner)

Liknande serie som min från Indiska har Systrarna Sockervadd bilderna lånade av dem visst är det fina jag gillade Faktiskt den här lampan även om den är trendig. men jag har ju lite "pippi på" hålmönster som ger snygga ljusskuggor...

I övrigt idag så är ju det egentligen bara en sak som gäller denna lördag! Vår lilla stora envisa störtsköna böna och till lika vår förstfödda! blir idag TONÅRING. Grattis Maja hoppas handbollen går bra idag och hoppas du kan VÄLJA när du öppnar huvudpaketet i dag. Blir det en Phat eller en Electra? Kolla in länken till LaChica

Oj spridda skurar idag och massor av FÄRG! men så blir det ibland när man jobbar extra i en färgbutik. Ha en toppen lördag min är fulltecknad ;)

5 kommentarer:

Prinsessan och jag sa...

Godmorgon! Min prinsessa är färdig som tonåring...fyller 20. Tack för bilderna! Jag har nog tänk ett sånt som är på ingående. Kanske jag kan få med mig nån kompis upp till er idag? VI får se... Ha en bra jobbarlördag- Yvonne

Livet i byn sa...

Godmorgon, ser att du är uppe tidigt!! Jag med, lilla Annie blev dålig i natt så det har varit tungt. Nu sitter jag och väntar på att apoteket ska öppna så jag får ut smärtstillande och antibiotikan.

Jag köpte burkarna från IB Laursen och en påskskylt. Finns ju hur mycket fint som helst...

Kom på!! Att om du gör cupcaksen så tog jag den sötrre burken av philadelphiaost (den nya familjepacken) som kommit annars blev det för fjuttigt med frosting.

~Livet i byn

Nettan sa...

Härligt påskigt!
Å vilka fina bilder hemifrån dig! Jätte mysiga lyktor, har sett dem på Indiska å funderat på om inte en sån skulle passa hos mig..å jo, det tror jag nog!;-)
Kram Nettan

Tiril sa...

Takk for du tittet inn på min blogg.Så søte bilder du viser,du hadde en herlig blogg.

VILLA MOA sa...

Hejsan!

Jag är jätte intresserad av att köpa dessa väggord av dig, när du får in fler kan inte jag få stå på tur då.

Hälsningar
Nettan