tisdag 10 mars 2009

vitt & vilsamt

Oops det blev ett ofrivillig bloggpaus här... lördag hade vi en heldag på äventyrsbadet jag och barnen medans familjens Pappa jobbade i färgbutiken! sedan var det Thai middag och melodi festival hos grannarna. Nicke & Mia hade lagat go mat och vi blev bortskämda (igen av goa vänner - att bara sätta sig till dukat bord) Sedan blev det en mindre trevlig dos av vinter .... sjuka för familjens del söndagmorgon - jag trillade inte dit förrän natten mot måndag - sedan har jag nog sovit bort det hela. Känns som om vi har sovit dygnet runt. Det behövdes nog.

Denna vecka packas våra varor och skickas bla från Ib Laursen & PB Home. Det känns nästan TOMT i vår avdelning i butiken som har lantlig inredning. Men nu kan jag lova att det Massor på väg. Behöver jag säga att jag LÄNGTAR.

Det är flera kunder som väntar på bla denna tidskriftssamlare som man händer på väggen men nu kan jag i alla fall säga att den äntligen på väg till oss...
Jag har länge funderat på att göra nåt kul när det gäller lilltoan på övervåningen... men nu har jag bestämt mej att det får vänta tills vi ska inreda vindan. En tredjedel av övervåningen är ej inredd utan är kallvinda med råtimmerväggarna synliga... där har vi bla en återanvänd stock från ett annat hus med schabloner på . Med tanke på att vi bor i byns äldsta eller näst äldsta hus så måste den där återanvända stocken vara riktigt gamal... nå ja när vi inreder vindan ska jag göra ett tvättställ av ett gammalt bord typ bilden ovan...

Avslutar med en till vit och vilsambild... känner ni lugnet!!! Ang förra inlägget ... Nej man ska inte så krasse som ska ätas men decor gräs eller prydnaskrasse till påskpyntet.. Viss Zink och metall ska inte användas till matlagning eller odlas i då de kan utsöndra tungmetaller...(rätt påpekat livet i byn) Vi hade bla en vattenvägg hink med tappkran i metall/zink som vi sålde på jobbet men på den stod det: OBS ej för dryck eller dryckesvatten.

Denna morgon fick jag ett snyggt MMS vår jobbarkompis har kl 7.02 fått en liten dotter Grattis kramar alltså till bloggerskan Smycka dej. Sköt om Er så hörs vi här i morgon

10 kommentarer:

Skatan sa...

Härliga inspirationsbider!

Bloggpaus? Hm...då jag har sådana för jämnan ;-)

Ha en fin dag.

/Från ett snöyrande Umeå

junhe sa...

OTROLIGT VACKRA BILDER!!! TÄNK OM MAN HADE DEN PLÅNBOKEN ATT KUNNA INREDA SÅ...JAG FÅR HÅLLA TILL GODO MED DRÖMMAR OCH DINA BILDER SÅ LÄNGE =)

HA EN BRA TISDAG/ KRAM J

Betongänglar sa...

Härliga inspirerande fina bilder du visar - gillar att kolla in här..
Kram
Annelie

Flaggduken 2 sa...

Hejsan!
Vilken vacker blogg du har! Super fina bilder, med mycket känsla & harmoni.
Kikade in till dig för första gången i dag.
Kolla gärna in till mig, är ganska ny i Bloglandia.
Kram Petra

Livet i byn sa...

Åh grattis till en dotter för Smycka Dig!!

Jag hade ingen aning om det där med zinken och att inte odla ätbart i det förrän jag skrev i min blogg om att ha godis i zinkhjärtat. Då var det någon som skrev det.

Ser fram emot påfyllnad i min favvobutik :0)

~Livet i byn

Signe 1 sa...

Wow vilken fin blogg o inspireras av...Me like!:-)Har precis börjat blogga om min stora passion inredning o vägen til vårt funkis hus som snart står klart! Välkommen in! Kram Sofia

Livet i byn sa...

Svar: Skojar du!! Lägg av lyktan direkt till mig jag tror jag svimmar av lycka :0)))

När och vart kan jag hämta den?

~Livet i byn

husvidhavet sa...

Hallå Anna!
Vilken rofull bild, mycker snyggt!!
Så kul att ha en utmaning framför sig och det kommer att bli spännande att se erat projekt: Inreda kallvind!!
Oooja, det är så fint med tvättställ och komod så håll fast vid den tanken!!
Ha det bäst!!
Kram Marith

Småstadsliv sa...

Hej hopp galopp! Jaa jag veet :) jag grät en skvätt på jobbet när jag fick messet :) Hon är visst så snygg som man kan tänka sig. Allt har gått bra och dom skulle få komma hem redan ikväll om allt bara var bra med lillan. Jag hade annars tänkt svänga om Sunderbyn efter jobbet, men man fick inte komma dit ens. Avd. var rädda för kräksjukan så det var totalstopp för besök.
Jag hälsade på L-8 i lördags när jag passerade byn efter stugsvängen. Kramade och pussade ett STORT lycka till. Det var redan på G i söndags/igår så det var dax att hon kom. Lagomt till syrrans Maja som också har födelsedag idag. (du vet din favvofasters namne, döpt efter densamma)

Hare gott! Vi MÅSTE ses snart tycker jag.
Kram V

Familjen lantliv sa...

Jättefina bilder och mysig blog som alltid ;)

Kram Jenny