lördag 28 mars 2009

Mera "fröken April"


Fortsätter idag med fler bilder från butiken och cafét Fröken April
Snyggt patina grönt skåp fullt med band & ljus.
Pärlhyacinter och färg JAG VILL HA DET DÄR VITAFATET PÅ FOT...

Mix av gammalt & nytt tvålar och nescesär burkar och toalett"saker"

Pastellig och vit kökshörna

Minsta glaskupan?

Påsk & maränger...

I det inrerummet mot själva järnvägspåren är kassan och café/pralin avdelningen... där andas det mera 50-tal och här säljs det även underkläder och många kluriga saker... på disken finns även lipgloss i muffinsförpackning(ej med på bild sorry).

Vimplar & VÅR

Cupcakes och härlig färgkavalkad...

På tal om färgkavalkad... idag är det en vecka sedan vår dotter fyllde tonåring... så här såg hennes paket ut visar dem bara så ni kan se vilken liten linslus vi har kan ni se någon bakom paketen? Någon som provsmakar på de krulliga snörena!

Ha en toppenlördag!!! Vi har fastighetsjour barnen å jag! då familjens pappa är till fjälls för att hjälpa sin svärfar med stugan men han kommer hem i kväll. Nu ska vi läsa en god bok i vårsolen om den fortsätter skina mitt på dagen idag, det ser i alla fall lovande ut nu på morgonen.

7 kommentarer:

Västbacken sa...

Hoppas ni får en härlig dag!
Vi har basketcup och friidrottstävling hela helgen: Jag ska stå i butiken idag (vilket är så roligt lördagar :)) och gubben har årsmöte. De blir ett himla skjutsande så miljön får ursäkta idag :( men vi släcker lamporna ikväll.

Kram

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej!
Undrar över priset på ett zinkskåp på väggen med lådor från den 22/3? Skickar du också varor?Dessutom undrar jag om du har fler bilder på den snygga hammocken och är det en beställningsvara?

Kram Viveka

becca sa...

Å vilken fin butik, härligt att kunna åka dit och få insperation i väntan på våren! synd bara att jag har allt för långt att åka. kram rebecca.

Marja Visscher sa...

Dag, vandaag de tijd genomen om je Blog helemaal te bekijken. Ik volg je al een poosje. Complimenten voor de mooie foto's. Heel soms, als ik goed mijn best doe, snap ik zelfs wat van jullie taal en spreken de foto's nog iets meer! Voor mij was het vandaag Pink Saturday. Wanneer het je uitkomt, mag je best mee op mijn roze wolk! Je bent van harte welkom. Wens je een fijn weekend! Liefs, Marja

Tant Theas Lilla Torp sa...

Här var det färgsprakande och grannt! :o) Härliga prylar!

Såg längre ner på sidan att det finns flugskåp. Har dom kommit in till butiken? Tittade in där förra veckan när vi var i farten och köpte ursöta små zinkbaljor men såg inga flugskåp. Vad blir det för pris på dessa?

Hihihi, nu går frågvisa "fia"! ;o)

Kram på dej!

Monika

Wilma och jag sa...

Det där var en butik i min smak! :)

Kram!

Två systrar sa...

Vilken spännande butik, kan säkert gå där i timmar:-)
Jättefina paket...var linslusen intresserad av snörena kanske:-)
Nu har vi avslöjat vårt hemliga projekt som vi varit sysselsatta med de senaste veckorna..
Välkommen in och titta!
Kram C&M