söndag 26 april 2009

Men VILKEN Lördag

Sommar varning här igår nu har kung Bore släppt taget om vår vackra land....

Packade upp varor igår... dessa blir så fina ihop

Oj jag är lite förvånad.... x2 får jag väl säga
1.Nu har nog dottern blivit "stor", i fredags hade hon klipptid hos min kompis som är frisör...
Fredag em efter jobbet åkte jag en snabbis till Ikea, så jag hörde inte av dottern förrän vi nästan var hemma - skynda dej sa hon!!!
När jag kom hem hade hon tagit ett eget beslut i frisörstolen!!! Mamma jag ville förnya mej lite!!!!och den långa luggen blev en kort lugg!!! Jag har inte vant mej än men förvånad blev jag.

Dessa har åxå sett dagens ljus i butiken de känns väl sommriga
Denna gråa är så snygg funderar på att ta hem den??!!!??
Förvånad 2. Jag fick SÅ mycket gjort igår och jag ville inte sluta jag kan inte tro att det går lika bra idag!!! men vi får väl se ;)
OOOosis att det är så långt kvar tills att vi kan plantera utom hus (vi bor 100mil norr om huvudstaden) så vi brukar ha frostnätter nästan runt 10 juni ibland....

Nu ska vi en snabbis till vårmässan och bli sugna på allt möjligt!
SEN ska här jobbas i em
Njut av söndagen

6 kommentarer:

Livet i byn sa...

Det upptäcktes av mig själv som tjatat i flea år om märket men det var ju inget farligt. Tills det en dag krakelerade och började blöda. Det var en fredag på tisdag opererades jag akut i Kalix.

Nu vill jag å det snaraste se alla nyhter!

~Livet i byn

kardemumma sa...

Är ni också överhopad av leveranser!
Jag har 2 pallar som står kvar och väntar. Blev tyvärr super besviken över lördagens försäljning (kan det vara för fint väder??)
Har inte gjort annat än att packa upp hela veckan!
Ha en skön vecka!
Kramar C

home by lina sa...

Åh, vd mycket fina bilder du visar! Ja, det var vekligen en skön lördag här oxå i södra dalarna. Vi satt ute och grillade och gick inte in förrens kl 20 och då visade termometern 18 grader!! Synd att du bor så långt bort, annars hade jag gärna kommit och besökt din butik =)Ha det gott! Kram Lina

Anonym sa...

Ja inte är det väl läge att plantera utomhus riktigt än uppe i norr - men drömma kan man :)

Våglyckan sa...

Så mkt fint du har. Vill också bli överhopad med varor ;-)
kram från mig
/maria

Hanna sa...

Förlorade mig i bloggvärlden och hamnade här.Kommer absolut att återvända någon annan dag. Mmmm, vi har verkligen fått uppleva några härliga dagar här uppe. Kunde inte låta bli att plantera några blommor i en utekruka idag. I värtsa fall får jag lyfta den in och ut, men det är det värt för lite blommning ute på altanen.
Mvh Hanna