måndag 27 april 2009

lååång helg ;)

Ojojoj vilken lååång helg! jag tror armarna känns lika långa som helgen varit .... Himmel jag måste ha förlängt armarna minst 7cm vardera. SOM vi har burit saker(varor) och tunga möbler jag har riktig värk i armarna idag.

Helgen blev lång då vi han med ett Ikea besök redan efter jobbet i fredags... sedan har vi lastat varor packat upp kånkat och burit hela lördagen & söndagen + en snabbis igår mitt på dagen till vårmässan i stan. Lite knas att var slut när den nya arbetsveckan börjar meeeen jag är supernöjd! Men denna helg hade vi klarat oss utan att jobba på bion lör + sön kväll ;)

En härligtur till vårmässan (skulle lägga order hos en av våra leverantörer som var där) Vi åkte med våra grannar Nicke & Mia (som var värdpar på vår bröllopsfest i somras) Jag köpte en färsk vit ros i kruka OCH sedan fick jag något jag suktat efter och velat kika närmare på ett bra tag!
Den 8 februari bloggade jag om Bjorg smycken för första gången (bilder här) i går på vårmässan trillade jag dit!!!! Hela konceptet grundar sig på den skin kedja tre ringar guld silver brons och björg-ringen där du fäster medaljongerna (med luriga /fina texter på) Sedan kan man köpa till en rå kedja om man inte vill ha skin kedjan och då får halsbandet annan karaktär.

Jag fick grundhalsbandet och en berklock av maken Det KAN ha med texten att göra ;)

Igår kväll satt jag och DREGGLADE över katalogen BJÖRG himmel jag är helt såld! vill ha massor..... Har kontaktat leverantören (redan igår kväll) VI VILL SÄLJA DESSA!!!

Men jag vet inte om det kommer att gå! många "stora " designer /leverantörer har vissa krav och regler men håll tummarna! jag vill verkligen sälja dessa....

Bilderna hittade jag hos Tidlust

Ny måndag med Massor att göra, och när arbetsdagen är slut! tar annat vid! Livet är då verkligen inte lååång tråkigt.

Hoppas ni har fått njuta av sol och värme i helgen

4 kommentarer:

home by lina sa...

Oj, ni har verkligen hunnit med mycket i helgen! Jättefina smycken, hoppas du får börja sälja dem =)Ha det gott! Kram Lina

Livet i byn sa...

Jag vill också ha ett, köper direkt om ni tar hem dem.

~Livet i byn

Smycken och Smulor sa...

Hejsan!
Jag håller med dig om Björgs smycken, de är ju helt fantastiska!!! Gå in på hennes hemsida och lyssna på den vackra musiken också!
Hälsningar från Marie-Louise

Hanna & Lotta sa...

Hej, har gjort klart hängena och skulle bara behöva veta vilket mått du har. Räkna runt halsen ner till där du vill ha kunten på halsbandet. Sedan kommer jag även sätta lås och en kedja så att det går att reglera.

Kramar Hanna