söndag 8 februari 2009

Krativ eller slö slapp & likgiltig?

Mys söndag????
bild country living

Söndag och "ledig dag" vi jobbar bara på bion i kväll... jag känner verkligen för att göra nåt kreativt istället för att göra några måsten...

Karamellsnygga Leila inspirerar... jag har bläddrat i hennes bakbok denna morgon och med inspirations från den och en idè jag fick på formex, känner jag verkligen för att åka ned på jobbet och bryta en liter vägg färg och måla en inspirationsvägg på jobbet ... men jag köpte nåt på blocket igår åxå... som maken hämtade då han redan var i den staden på innebandy cup... han är för himla snäll... nå ja det kanske blir att måla det fyndet istället - men jag är verligen på målar humör. (är man målarmästar dotter så är man ;)
Igår såg jag att Sandbergs tapeter har kommit ut med två nya kollektioner gillade faktiskt allt på deras inspirations bild visst var tyget de klätt om "emma fotöljen" snyggt, det säljs åxå av Sanbergs (kolla i min länklista om du vill kika närmare... )
bild Bonniers
Det har väl inte ungått någon att Leila Lindholm blir kreativt ansvarig på nya magasiet Leilas Country Living. Nästa månad kommer första nummret och jag bara längtar... Magasinets inriktning är vintage, inredning, recept och trädgård. Helt i min smak.
Hittade dessa underbart råa naivt enkla smycken hos Bjorg
Jag gillar Efwa Attlings smycken, men dessa ser verkligen lovande ut tycker jag!! Är det någon av Er som sett vilken prisklass dessa ligger i ????
På lördag är det alla hjärtans dag så detta kan väl vara något att lägga upp på önske listan...
Förutom de 8 nya The sorterna vi får hem på jobbet till veckan, och för dem som gillar kaffe kommer en Nyhet som blir svår att motstå. Nu ska jag nog hoppa i målar jeansen... om jag hinner innan - iiiilet går över, ha en skön söndag everyhopa.

13 kommentarer:

Weißer Vintagezauber sa...

Hallo, the chair and the heart is wonderful.Have a nice Sunday,lovley greats,from Elke.

LantlivsAnette sa...

Halloj !!
jag är på jobbet nu o bloggar lite innan jag öppnar för dagen..
Skynda dig o hoppa i målar byxorna nu innan ilet går över..hii..hii..jag vill ju se vad du målar för nåt fynd..
Du, visst är de snygga de där Bjorg smyckena, jag har ett halsband och en ring från det märket..köpte det här bredvid mig i guld butiken för två år sedan, prisklassen är ganska hög, så dom har slutat ta hem det märket...en ring ca 1500 :-
ha det gott
Kraam Anette

vitstil sa...

men oj vilken lydig karl du har,,å lycklig förståss som får hämta alla dina blocket fynd,,,men du måste ju lägga ut bild på fynden du gör ,,(nyfiken)..kram

NetteR sa...

Vilken underbar blogg du har! Hittade verkligen en massa inspiration och fina ting här!

Mer av allt sa...

Jag längtar till att kolla in Leilas nya tidningen! Men kan den bli annat än bra?! Jättefina smycken - tror tyvärr att priset är lite högt. Handlade själv på blocket igår som ska hämtas idag.
Spännande!

Kramar från mig!

pia sa...

Åh...lät intressant m magasinet:)
Leila är så tokgullig!

kram

Creations by Lisa sa...

Visst är det härligt när målarkänslan ramlar över en, men då bara måste man ha något att måla annars blir man galen :-)
Jättevackra smycken, jag har en Efwa Attling ring som jag bara älskar.
Hmm den där tidningen får jag kanske hålla utkik efter
Kram Lisa

Vittblandat sa...

Hej!
Men alltså den tidningen låter ju verkligen toppen! Jag håller oxå på å målar just nu, ska visa sen vad jag pysslar med!
Ha en bra start på veckan!
Kram Katja

junhe sa...

häftiga smycken!!!

kardemumma sa...

Hängena från Björg kostar ca.400-600:- och alla smyckena har citat från klassiska filmer,typiska Clintan uttryck bla. Visst är det en kul idé. Vår guldsmeds butik har ett rätt stort sortiment på dessa smycken.Det finns ett hjärta som inte är fyllt som det står Courage som är helt underbart!
Kramar C

Cecilias inredning sa...

Åh vad fin emmafåtöljen blev med Sandbergs tyg!!! Börjar ångra min tråkbeige... (se min blogg)

Björgsmyckena är så fina!

:o) Cecilia

Önskedrömmar sa...

Hej!
Vilka vackra och inspirerande bilder! hoppas att du fick något målat innan "ilet" gick över. Angående smyckena så kan jag berätta att Bjorg har olika kollektioner, några dyrare men oxå lite billigare. Berlockerna med små budskap på kostar runt 300-400 kr. Jag har sett dem på Edwins Corner i Skövde och de har även en nätbutik. Perfekt alla hjärtans dag present. Problemet blir att välja då alla är så fina!!!
soliga måndagshälsningar från Maria

Vera med flera sa...

Ja visst är hon inspirerande den där Leila! Ser fram emot tidningssläppet!