fredag 20 februari 2009

Summa kardemumma denna fredag!

Tidigare i veckan bloggade jag om den "industriella looken @home"" här ser vi det igen skåpen och rördelar byggd som sängram/himmels säng, här är det uppblandat med mera romantik och den kombinationen fungerar åxå bra, jag bara njuter av takbjälkarna visst är de snygga!?!

Som Svensk och inrednings intresserad blir jag alltid lite "mallig" då den svenska stilen visas utomlands, och ännu bättre när det säljs... kolla in detta företag

klicka på loggan ovan så kommer du till företaget. låter det inte snyggt: Nordic Style, Classis Swedish Interiors... THE ART OF LIVINGMen vilken födelsedag jag hade igår... Jag vaknade 01.00 och fick för mej att vårt hus höll på att frysa ihop. Vi har de senaste tre veckorna haft mellan -20 till -32. Flyttade ut soffor och skänkar från elementen spolar varmvatten i tvättställen och kökshon. Sedan vred jag på extra värme... sedan blev det varmt i huset... Tror ni jag kunnde somna om!!! nix... så igår blev det min mest sömndrukna födelsedag någonsin...


Vännerna kommer på gofika & fredagsmys ikväll istället det blir härligt det. jag gillar när det är fullt hus och alla fikar "hoven-droven". Jag ska kolla på byns fina blomsterhandel om det finns några pärlhyacinter eller kungsängslilja i kruka jag kan duka med.. det är så vår frächt.

När man fyller år så här i mitten slutet av februari får jag ofta tulpaner.. när jag var yngre blev jag sur .. jag ville ju ha rosor som jag skulle torka(fy farao vad otacksam jag var .. men jag saa ju inget till någon...) nu förknippar jag istället tulpaner med min födelsedag och goa vänners samvaro ;)

Att sätta kakel ned på väggen som det är gjort bakom det bruna avlånga bodert har jag inte tänkt på att man kan göra & att det blir så snyggt. Det var smakfullt. kolla tillbringaren en liknande kommer till vår butik.

Alla bilder idag från Atlanta Bartlett

Nu när vårnyheterna börjar droppa in i den egna och andras butiker så får man i alla fall vår i sinnet ute är det vargavinter och inga spår av våren alls. Ha nu en härlig fredag, idag mitt på dagen ska jag hämta dottern och Emma! vi ska möta Emmas mamma i stan . Emma & Maja ska på Make up Store där vi bokat tid för deras Julklapp... en timmas kurs och efter det får de ta ut varor för hela kursavgiften. TROR NI VÅR DOTTER LÄNGTAR OCH ÄR HEL GLAD IDAG?Posted by Picasa Njut av fredagen...

11 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Men GRATTIS!!!! GRATTIS i efterskott får jag säga då som missade det :( Vad roligt att fylla år! Fick du någonting riktigt fint? :)

Kram Jenny

Västbacken sa...

Grattis, grattis och trevlig helg!

Lotta

vitstil sa...

GRATTIS,,,på din stora dag!!kramar i massor från en i dag, något piggare vinter kräksjuk kompis!!kram

Livet i byn sa...

Grattis grattis, hoppas du får en bra dag i dag med dottern och vän i stan.

~Livet i byn

rosenskära sa...

Vi gratulerar, vi gratulerar ....!
Det var en ovanlig början på en födelsedag, men den verkade ju fortsätta bra!

Kram/Lena

Andrum sa...

GRATTIS till dig!
Hoppas att du får en skön och bra dag!
Kram Ingela

Viveka på Humlebacken sa...

Grattis!!

Önskedrömmar sa...

Stort GRATTIS i efterskott! Hoppas ni får en trevlig eftermiddag med tjejerna och en rolig kväll med vännerna.
Trevlig helg önskar Maria.
ps urmysiga bilder. Snygga plåtskåp brevid sängen!

Smycka dig sa...

Hej... Grattis i efterskott..jag visste inte att du fyller år så nära dotra min:D

vilka fina bilder och länken ska jag in på nu direkt:D

Ha en riktigt skön helg och njut av solen i kylan...
kram Lotta

junhe sa...

maffigt, storslaget och alldeles vitt! trevlig helg/ junhe

Malin sa...

Hej!
Vilken vackert blogg! Hit kommer jag igen.
Kram Malin
Ps. Grattis i efterskott!