måndag 16 februari 2009

Industi look @ home

När vi besökte Formexmässan så hittade jag en röd tråd som inte moderådet har nämnt i sin trendspaning"lite märkligt eller hur"!!!: Den "industriella looken @ (at) home" (som jag kallar den)
Den fanns verkligen hos flera leverantörer men kanske Formex belyser den till hösten vi får väl se i augustiom de nämner den då?! Zink grått rörkänsla och rå matt metall.

Jag tycker att det råa metalliska är fräscht! till det gröna & till mix av det mjuka som här handukar.
Den fanns representerad till hemmets alla rum Kök Badrum Hall Vardagsrum & som ovan Sovrum. Här en blandning av råfransk stil "provance" och industri + vitt... Det känns lite nytt för oss gemeneman eller hur!!?!!


Bokstäver i metall hade många leverantörer nu (men bloomingwille var först i metallgrått - och Verna olsson & Jensen var först i rost) bokstäverna håller ännu... krokar i lite ruffig grå nyans.
alla bilder idag från en av våra leverantörer
Oftast i kombination med råa material & betong. Och korgar (jag håller fast vid detta med korgar.) Korgarna mjukar upp och gör det hela mera hem trevligt. House doctor hade mycket i rå metall svart & grått...

Bild från Tomtebodan

Den här möbeln(eg en byrå som är snygg i en hall under en spegel) från House Doctor tycker jag är snygg som soffbord 3390:- Det säljer vi på butiken. House doctor har utökat denna serie i många varianter.

Efter en toppen helg så är det måndag igen och sonen är hängig så jag och maken delar hemma dagen, jag jobbar förmiddagen och han eftermiddagen.

Vi var och firade Staffan som fyllde 40 i lördags och hade kanontrevligt. Det gjorde att jag bara längtar tills vi får ställa till med kalas för maken då han åxå jubilerar 40 i år. Jag försöker övertala honom att vi ska fira på sensommaren hemma / utomhus men han är lite svårövertalad.. han fyller i november (när han fyllde 30 hade vi halloweenskräckpartaj men nu är jag så sugen på ett sensommar kalas) vi vår väl seee... Qwinnans list...

Måste åxå tacka för allt beröm om bloggen! Via kommentarer i förra inlägget!

DET är KUL att få höra Tack. Kramen

10 kommentarer:

Cafe Rävasten sa...

Hej själv polarn !
Jag jobbar må.ti.o natt men kom förbi du på ons om du kan. KUL
Bilden är tagen utanför vårat eget hus förra året försöker mysa till det det handlar ju om tid som du vet... Jag tror att han frös lite han tyckte att det gick tungt, men vad kan man vänta sig när man åker 4 mil att det ska gå lätt ha ha "Kyliga" kramar Lena

Viveka på Humlebacken sa...

Hej
Jag tyckte att det var en stark trend redan på Formex i augusti. Nu var jag inte på Formex i januari, det kanske var ännu tydligare nu.
Visst är det snyggt, jag gillar det verkligen!

Livet i byn sa...

Så himla mycket snyggt!! Zink är så fint för det passa in i många olika stilar. Ska bli så kul när nyhterna bröjar trilla in hos er.

~Livet i byn

Stjärnor & Champagne sa...

Åh vad mycket fint...Gillar alla bokstäver.

Kram Anne

envilsenloppa sa...

De finns mycket snyggt , men jag gillar när det blir lite blandat och inte bara "industri" !
Hoppas pojken kryar på sig !
Kram/LOTTA

Småstadsliv sa...

Hur går det för dig gumman? Hör av dig så jag vet. Börjar bli bråttom nu.
Kram V

Nettan sa...

Å va mycket snyggt! Gillar verkligen den stilen skarpt! Att blanda in lite lagom!!
Kram Nettan

Vittblandat sa...

Hej!
Du har verkligen rätt i detta med korgar, utan dom funkar det liksom inte! Inspirerande bilder har du som vanligt! Ha en bra vecka!
Kram Katja

Mitt Måleri sa...

hej
så inspirerande blogg du har =) har kikat runt en lång stund på dina fina bilder....
varm kram
pia

Alviken sa...

Hej! Ja visst är det snyggt med lite industri, jag gillar när det är sådär lagom ;)Bra att bryta av med så det inte blir alltför gulligt.
Ha en bra dag!
Kram Maria